Kleuren en materiaal kiezen

Het belangrijkste bij het kiezen van een zomer sjaal is dat je goed kijkt naar jouw garderobe. Een sjaal draag je in de zomer namelijk heel makkelijk als vervanging van een jas. Het is dan natuurlijk belangrijk dat de sjaal qua kleur fijn past bij de rest van je garderobe. Heb je veel aardetinten in je collectie, kies dan voor een sjaal die daarop aansluit, bijvoorbeeld de Linnen driehoek sjaal tabak.
Heb je meer kleding in pasteltinten dan is de Linnen sjaal – Jade groen uit onze Dress2Impress collectie wellicht passender.
Naast de kleur is ook het materiaal een keuze. Ook dit is heel persoonlijk, een katoenen sjaal heeft een heel andere uitstraling dan een linnen sjaal.
Voor beide materialen geldt dat als je er goed voor zorgt je jarenlang plezier hebt van je sjaal. Wil je meer weten over de verzorging en het onderhoud van jouw sjaal? Lees dan een onze blog over ONDERHOUD SJAAL BLOG.

 

Welke zomer sjaal bij welk lichaamstype?

We zijn allemaal anders, gelukkig maar! Maar daardoor is het soms lastig om via een afbeelding online te bepalen of een sjaal ook bij jouw lichaamstype past. Heb je een smal bovenlijf pak dan een wat grotere sjaal. Je geeft zo gemakkelijk wat meer volume aan je outfit. Wil je een wat breder bovenlijf smaller laten lijken?  Kies dan voor een Triangle sjaal en laat de punten naar beneden hangen. Zo creëer je een optisch effect van volume of versmalling!

Het allerbelangrijkste is dat je een sjaal kiest die je mooi vindt en die bij jouw persoonlijkheid past. We durven je te garanderen dat wanneer je jouw zomersjaal eenmaal in huis hebt je deze eigenlijk niet meer uit wilt doen!

Ben je op zoek naar meer mooie foto’s van onze sjaals? Neem dan ook een een kijkje op onze social media. Pinterest, Facebook of Instagram.