Dé edelsteen van de maand februari

De mysterieuze Amethist edelsteen is "steen van de maand" en staat bekend om de schitterende paarse tinten die kunnen variëren van diep paars tot een lichte trendy lila tint.

Weet je welke prachtige edelsteen het beste bij jou past?

De edelsteen van de maand februari.
De mysterieuze Amethist edelsteen is “steen van de maand” en staat bekend om de schitterende paarse tinten die kunnen variëren van diep paars tot een lichte trendy lila tint.
De naam Amethist komt van het Griekse woord ‘Amethustos’ wat betekent tegen de roes of niet bedwelmend. Men dacht dat de steen bescherming bood tegen de werking van wijn en dronkenschap.

Deze opvallende Amethist gemstone werkt zowel beschermend als rustgevend en zuiverend. Naast deze eigenschappen heeft de steen ook een reinigende en sterk helende kracht.
Geef jou nachtrust door middel van deze paarse beauty daarom eens een fikse boost. Men zegt dat Amethist kan helpen om beter en rustiger te slapen. Samengevat; de rustgevende edelsteen straalt een energie uit die helpt als je stress hebt, veel piekert of onrustig slaapt.

Rust en bescherming

Ben je in februari geboren of heb je een speciale band met deze maand?
Draag dan een Amethist edelsteen sieraad en zodat je altijd jouw beschermengeltje bij je hebt.
Ontdek bijvoorbeeld het Magical trio met 3 edelstenen die zorgen voor balans en een mooie sfeer.
Bekijk hier niet alleen alle handgemaakte unieke Amethist bedels maar ook bijvoorbeeld alle oorbellen, armbanden en kettingen uit onze sieraden collectie.

The month of love

Februari is de maand van de liefde, Valentijns dag, Warme truien dag én Carnaval.
Niet alleen Valentijn staat in februari voor je geliefde maar ook voor zelfliefde én het koesteren van jouw familie en vrienden. Kortom, wees dus lief voor jezelf én elkaar!
Een unieke maand met maar 28 dagen en éénmaal in de 4 jaar een extra dag.

Jarig in februari? Gefeliciteerd!

Ben je in februari geboren dan ben je net als Monique☺, Shakira, Jennifer Aniston, Rihanna, en Drew Barrymore. Je sterrenbeeld is Waterman of Vissen.
Ook bij deze sterrenbeelden horen specifieke edelstenen zoals Turquoise. Nieuwsgierig welke edelsteen bij jouw sterrenbeeld hoort? Kijk dan in de edelstenen-betekenissen op onze website. Hier vind je ook de geboortestenen terug.
Als kind van februari ben je eerlijk, vriendelijk, gevoelig en heb je een groot hart. Je bent daarnaast ook behoorlijk romantisch aangelegd. Je bent onbaatzuchtig, meelevend en gemakkelijk in de omgang. Daarom ben je een fantastische vriendin.

Je leeft in het moment en geniet van het hier en nu, eigenlijk ben je op en top Zen. Je bent altijd wel te porren voor een feestje. Maar ook ga je graag uitdagingen aan, ben je altijd actief, fantasierijk en heb je bovendien vaak originele ideeën. Dat maakt van jou een echte creatieveling.

Ook gevallen voor de eigenschappen van de paars-lila schoonheid?


Naast de bijzondere werking van de Amethist is lila en paars éen van de trendkleuren die we dit jaar zeker veel gaan zien. Accessoires in deze modekleur mogen dan ook zeker niet ontbreken in jouw outfit.
Koop je deze maand voor minimaal € 50,- aan Amethist sieraden, dan ontvang je een passende Amethist bracelet cadeau (One size fits all).

 

Weet je welke prachtige edelsteen het beste bij jou past?

In maart is het de beurt aan de Aquamarijn.

Alle maand- en geboortestenen kun je hier op onze website terugvinden