De geheimen van de Bergkristal

April is maand van Bergkristal. Dé perfecte maand dus om de kracht van Bergkristal te vieren. De steen werkt niet alleen zuiverend maar ook pijnstillend en revitaliseert. De heilzame edelsteen is ook uitermate geschikt bij verkoudheid en griep. Met zijn sterke positieve energie helpt de steen om je geest en lichaam in balans te brengen. Deze edelsteen vergroot ook jouw spirituele groei.

Draag een sieraad van Bergkristal en je straalt meer zelfvertrouwen uit

Bovendien is het dé geboortesteen voor wie in april geboren is. Misschien is de kracht van Bergkristal ook de reden dat, als je in april bent geboren, je een grotere kans op succes hebt.

Als april-baby ben je trouwens in goed gezelschap. Net als jij vieren niet alleen onze koning Willem-Alexander maar ook Anouk, Renee Zellweger en Kate Hudson hun feestje.

Kortom; zoek je een mooi en betekenisvol cadeau voor jezelf of een geliefde die in april is geboren? Dan is de geboortesteen Bergkristal zeker een goede keuze!

De kracht van Bergkristal; The Rock Crystal

Bergkristal is ook bekend als Clear Crystal of the Rock Crystal. De naam is afgeleid van het Griekse woord Krustallos. Dit betekend ijs, men dacht namelijk dat het eeuwig bevroren water was.
Het is dan ook één van de zuiverste steensoorten die er bestaan. De edelsteen is volledig doorzichtig als glas tot melkachtig wit. In de steen zie je soms piepkleine luchtbelletjes of breuklijntjes. Als de edelsteen helemaal wit is noemen we die ook wel melk- of sneeuwkwarts. In de Alpenlanden, met name Zwitserland en Oostenrijk wordt veel Bergkristal gevonden.

Extra sparkle voor jouw outfit met de kracht van Bergkristal

De prachtige Bergkristal is misschien wel één van de makkelijkste edelstenen om te combineren met elk kledingstuk en elke stijl! Niet alleen een mooie combi met de felle kleuren volgens de color blocking trend van deze zomer. Draag bijvoorbeeld eens een ketting met Bergkristal bedel op een Bright Yellow top of bij een Bubbelgum Pink colbert met stoere jeans. Ook op een witte blouse voeg je direct een sprankeling toe aan jouw look. Maar de glinsterende Bergkristal past daarnaast ook weer mooi bij zachte pastelkleuren zoals Beige en Baby Blue. Door de heldere tot melkwitte kleur past deze steen dan ook echt bij elke outfit. Met de keus uit oorbellen, armbanden en kettingen met hangers zorg jij voor jouw unieke en persoonlijke stijl. Ook dat is de kracht van Bergkristal!

Conclusie; met Bergkristal sieraden geef je sprankeling en flair aan jouw outfit. Bergkristal is een geweldige manier om jezelf en jouw individuele stijl uit te drukken. Bovendien zijn alle PimpsandPearls Bergkristal sieraden betaalbaar. Onze collectie is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het budget.

Bekijk voor meer inspiratie ook onze sociale media kanalen.

Insta: https://www.instagram.com/pimpsandpearls/

Facebook: https://www.facebook.com/pimpsandpearls