Verkooppunt Brielle Zuid-Holland.

Ben jij op zoek naar een gezellig verkooppunt in Brielle waar een zeer grote collectie van PimpsandPearls wordt verkocht?

Ga dan eens langs bij de prachtige zaak van Petra en Danielle, klik voor meer informatie en openingstijden: Pandora mode en schoenen.

 

Maak kennis met Petra en Daniëlle,

Pandora mode en schoenen wordt gerund door Petra en dochter Daniëlle. Samen verzorgen zij de inkoop van de collecties. De kledingcollecties bestaan uit verschillende stijlen en merken, voor jong en oud, en voor iedere gelegenheid. Wij adviseren je graag!
Zeer aardig team, vakkundig advies, uitgebreide collecties kleding en bovendien een relaxte sfeer in een prachtige vernieuwde winkel. Echt een aanrader!
Ben je op zoek naar meer verkooppunten van PimpsandPearls bekijk dan deze link: Verkooppunten PimpsandPearls

PimpsandPearls

Is uit liefde voor de natuur geboren. In 2010 heb ik mijn creatieve ideeën omgezet en de eerste sieraden collectie onder de naam PimpsandPearls was geboren. Nog steeds is de natuur voor mij een grote inspiratiebron. Dat zie je dan ook terug in mijn ontwerpen.. Daarnaast vormen edelstenen voor mij de basis in onze sieraden collecties. Maar bijvoorbeeld ook leer, hout, bone, schelp en hars worden verwerkt in onze collecties. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen is ieder sieraad uniek en bijzonder. De sieraden worden door mij exclusief ontworpen. Met een klein team werken wij iedere dag met veel passie in ons atelier. Hier komt ons product tot leven!

Ontwerpen

Ik ontwerp zowel voor de jonge als eigentijdse zelfbewuste man en vrouw. Van eenvoudige collecties zoals bijvoorbeeld de Simplicity collectie tot de meer uitgewerkte collecties zoals de Premium en de Gems and Pearls Liberté hangers. Bovendien uniek te combineren door hoogwaardig kwaliteitsleer en edelstaal. Dit zorgt ervoor dat iedere vrouw eindeloos haar eigen stijl kan creëren.

Be different, be unique!

PimpsandPearls is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig accessoire concept. Naast de uitgebreide sieraden collecties ontwerp ik sjaals en tassen. Mijn persoonlijke touch vind je ook in deze collecties terug: passie voor mooie, natuurlijke materialen, authentiek en bovendien Dutch handmade. Dat is waar PimpsandPearls voor staat.

Be different, be unique!

Monique