De 6 nieuwe edelstenen van de Mala kettingen maakt deze nieuwe najaarscollectie extra bijzonder

Unieke kracht en betekenis van deze 6 edelstenen, ken jij ze al? Iedere edelsteen in de collectie bezit hun eigen unieke kracht en betekenis. Ontdek in dit blog meer over deze unieke kracht en betekenis van onze 6 nieuwste Mala kettingen en armbanden voor dit najaar- en winterseizoen.

De betekenis van Mala kettingen

De prachtige Mala kettingen in onze najaarscollectie zijn niet alleen modieuze accessoires, maar dragen ook een diepere en unieke kracht en betekenis met zich mee. Mala kettingen hebben een rijke spirituele betekenis die teruggaat tot oude tradities. Ze worden vaak gebruikt tijdens meditatie en gebed om rust en concentratie te bevorderen. Elke Mala ketting bestaat uit een specifiek aantal kralen. 108 Kralen, die staan voor spirituele tellen en mantra’s. Deze kettingen worden beschouwd als krachtige hulpmiddelen om positieve energie te kanaliseren en innerlijke balans te vinden.

De kracht van edelstenen

De edelstenen die we in deze Mala najaarscollectie hebben gebruikt bezitten een bijzondere en unieke kracht en betekenis. Alle edelstenen in deze Mala sieraden dragen namelijk een krachtige energie met zich mee, die al eeuwenlang wordt erkend en gewaardeerd. De unieke eigenschappen van elke edelsteen kunnen je helpen zoals het verlichten van bijvoorbeeld stress, het verhogen van jouw intuïtie, het stimuleren van zelfvertrouwen en het bevorderen van positieve gedachten.
Ontdek de 6 prachtige edelstenen uit de nieuwste Mala najaarscollectie en hun bijzondere kracht.

Een betekenisvolle update voor jouw sieradencollectie

Deze nieuwste Mala najaarscollectie combineert mode en spiritualiteit op een prachtige manier. Mala kettingen zijn dé stijlvolle en tijdloze accessoires voor jouw najaarsoutfit. Met edelstenen die positieve energie en betekenis overbrengen, zijn deze kettingen bovendien meer dan zomaar een accessoire. Naast een mooi sieraad zijn ze namelijk ook een bron van inspiratie en balans in ons dagelijks leven. Kies daarom nu jouw favoriet uit een van deze 6 edelsteen Mala kettingen. Je voegt hiermee een vleugje natuurlijke kracht en schoonheid toe aan jouw outfit. Volg ons via Instagram of Facebook voor meer inspirerende beelden.

Rode Jaspis

Rode Jaspis edelsteen staat bekend om zijn aardende eigenschappen en kan helpen bij het vergroten van moed en vitaliteit, waardoor je je krachtiger voelt tijdens uitdagende momenten.

Vooral deze herfst en winter een prachtige kleur voor bij jouw outfit.

 

Rookkwarts

Rookkwarts staat bekend om zijn beschermende eigenschappen. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve energieën en het bevorderen van emotionele stabiliteit, waardoor je meer in balans komt met jezelf en je omgeving.

Laat je verrassen door deze hele bijzondere bruine kleur.

 

Bergkristal

Bergkristal is een veelzijdige steen die bekend staat om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Het kan helpen bij het verhelderen van je gedachten, het stimuleren van je intuïtie en het bevorderen van spirituele groei.

“Diamond Rock” prachtig geslepen in Star cut.

Mosagaat

Mosagaat is een steen van stabiliteit en harmonie. Het kan helpen bij het verlichten van stress en angst, en het bevorderen van innerlijke rust en positiviteit.

Daarnaast is Mosagaat een zeer bijzondere edelsteen mix van allerlei groen tinten.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli de prachtige blauwe steen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn spirituele en genezende eigenschappen. Het kan helpen bij het stimuleren van creativiteit, het vergroten van zelfbewustzijn en het bevorderen van innerlijke wijsheid.

Koningsblauwe edelstenen met kleine gouden puntjes Pyriet.

Amethist

Amethist is een van de meest geliefde edelstenen vanwege zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. Het helpt bovendien bij het verlichten van stress en het bevorderen van een goede nachtrust.

Diep paars of lila tinten. We hebben ze beide.