Sieraden voor vrouwen.

Het was dé manier om hun persoonlijke stijl en smaak te tonen. Maar ook om op te vallen, vooral bij de meest begeerlijke van de mannen van de stam. Ook beschermde men zichzelf met gekleurde sieraden. Denk aan amuletten of talismannen om boze geesten af te weren of geluk te brengen. Sieraden droeg men bijvoorbeeld niet alleen als symbolen van status en macht.  Destijds droeg men het ook al als een persoonlijk aandenken of dierbaar geschenk.
Als het om sieraden gaat, hebben vrouwen altijd meer keuze gehad dan mannen. Kettingen, oorbellen, armbanden ofwel ringen en uiteraard ook hangers met eindeloze mogelijkheden.

Kortom; vrouwen die sieraden dragen was altijd al een sterke traditie. Eén van de oudste en meest populaire sieraden is de hanger. Vaak gemaakt van edelstenen, variërend van heel sierlijk tot eenvoudig. Ook vandaag de dag zijn hangers nog steeds heel erg populaire sieraden en een belangrijk modeaccessoire.

De liefde voor edelstenen van Monique♥

Alweer bijna 12 jaar geleden zet Monique de liefde voor edelstenen en haar creatieve ideeën om in de introductie van de allereerste collectie bedels van PimpsandPearls.
De hangers uit deze en alle daarop volgende collecties zijn allemaal uniek en creatief, met een scala aan verschillende edelstenen en ontwerpen. De originele en in het oog springende hangers zijn stuk voor stuk mooie mini kunstwerkjes. Daarmee trek je zeker de aandacht. Iedere hanger ontstaat vanuit één enkele edelsteen waarna de creativiteit van Monique het tot een prachtig sieraad opbouwt. Alle edelsteenhangers bestaan uit hoogwaardige materialen.

 

Ontdek onze unieke hangers en opvallende edelstenen.

Zoek je iets dat je onderscheidt van de rest?  Verwen jezelf dit seizoen dan eens met kleurrijke edelsteenhangers. Deze prachtige sieraden passen als perfecte aanvulling bij elke outfit ongeacht de kleur of stijl. Bedels voegen daarom een sprankeling toe aan elke look. Ze kunnen bovendien bij iedere gelegenheid worden gedragen; of je je nu verkleed voor een speciale gelegenheid of omdat je je gewoon goed voelt. De bedelcollectie zit vol met leuke en unieke designs en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Er is daarom voor iedereen en elk moment wat wils.
Voor de fans van de enorme schoonheid en het natuurlijke wonder van edelstenen, is er geen betere manier om die waardering te laten zien dan met een prachtige edelsteenhanger.

Start je eigen trend met een unieke edelsteenhanger.

Al onze prachtige hangers worden vervaardigd uit een verscheidenheid aan verschillende edelstenen. Elke bedel heeft zijn eigen unieke kleur, betekenis en kenmerken. Of je nu op zoek bent naar een prachtige hanger met een blauwe Aquamarijn, Tijgeroog of een mooie hanger van Rozenkwarts. Je vindt de perfecte hanger die bij je outfit of stemming past bij PimpsandPearls. Een mooie edelsteen hanger is echt de perfecte finishing touch.
Dus waarom niet een vleugje glamour toevoegen aan je garderobe met een prachtige hanger met edelsteen?

Shop nu jouw unieke, prachtige edelsteenhanger!
Trouwens ook geweldig als cadeau. Wat te denken van een vriendschapsedelsteen voor bijvoorbeeld je allerbeste vriendin (BFF)

Testimonial: Brigiet; “Elke ochtend is een feestje wanneer ik mijn P&P sieraden mag uitzoeken!”

 

Volg ons ook op Facebook, Pinterest of Instagram voor de laatste updates