The Stone of Passion

Het ideale cadeau voor jou, The Stone of Passion.
shop hier alle Granaat sieraden

The Stone of Passion

The Stone of Passion. Als Januari-geborene ben je levendig, over het algemeen spraakzaam. Daarbij heb je een geweldig gevoel voor humor, een vrolijk persoon die vaak grappig maar ook scherp uit de hoek kan komen.
Je bent bovendien betrouwbaar, sympathiek, sportief aangelegd en erg loyaal.
Doordat je enorm creatief bent experimenteer je vaak of maak je graag met nieuwe dingen. Je gebruikt jouw creativiteit ook om bijvoorbeeld problemen op te lossen.
Op het gebied van werk ben je ambitieus en zelfverzekerd met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat er dus helemaal voor om je doel te bereiken met uiteindelijk een goed eindresultaat.

 

Je bent in goed gezelschap. Beroemde dames zoals bijvoorbeeld Oprah, Michelle Obama, Alicia Keys, Elle DeGeneres en Diane Keaton zijn namelijk net als jij geboren in de 1e maand van het jaar.

 

Bij de maand januari hoort een prachtige edelsteen; het is een vurige geboortesteen net als jij.
De Red Garnet (rode granaat) is diep, vurig rood. Net zoals de kleur van de liefde of van een prachtige zonsopkomst.
Het woord ‘Garnet’ komt van het Latijnse granatum wat zaad betekent. Rode Granaat wordt ook zo genoemd vanwege de gelijkenis met de rode zaadjes van de granaatappel.

Edelstenen zijn momenteel dé enorme trend op het gebied van sieraden.

 

Red Garnet is een steen van emotionele genezing.

Zoals veel kristallen heeft deze Granaat edelsteen de eigenschap melancholie tegen te gaan en depressies te genezen. Zodat de algemene stemming wordt verlicht en daarbij roept het een gevoel van rustig geluk op. Zoals een beetje extra positiviteit, want dat kan iedereen wel gebruiken.
Prachtige edelstenen zijn het symbool van echte vriendschap, trouw, toewijding en loyaliteit.
Red Garnet is a gift of love, niet voor niets is rood de kleur van de liefde, dus daarom ook voor Valentijns dag is een sieraad met een rode granaat een schot in de roos.

The Stone of Passion.
Draag een Red Garnet en voel jezelf zelfbewuster, sterker en kijk met een vreugdevolle benadering naar het dagelijkse leven.

Ontdek hier alle handmade Red Garnet sieraden uit de prachtige geboortesteen collectie.

Jouw cadeau:

Koop je deze maand voor minimaal € 50,- aan  Granaat sieraden, dan ontvang je een fijn Presents & Pearls armbandje cadeau.

One size fits all.

Miyuki fijne armband rood Granaat Presents and Pearls Pull