Summer Jewels Tropical Candy collection. Zomergeluk met een tropische touch.

Deze limited edition zonnige juweeltjes uit de Tropical Candy Jewelry zijn een geweldige keuze voor degene die een unieke, op het strand geïnspireerde look aan hun garderobe wil toevoegen.
Shop Tropical Candy collectie

Zomergeluk met een tropische touch

Welkom bij de “Candystore” van PimpsandPearls.

Nieuw: Summer Jewels Tropical Candy collection. Tropical Candy Jewelry sieraden zijn een must-have voor elke garderobe. Deze heldere en vrolijke kleuren van de unieke stukken uit deze collectie zorgen ervoor dat jouw stijl opvalt tussen de rest. Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging aan een outfit of een statement piece om in het middelpunt van de belangstelling te staan. De sieraden bieden bovendien voor ieder wat wils.

De verscheidenheid aan kleuren maakt het gemakkelijk om iets perfects te vinden voor elke gelegenheid.

 Maak daarom in een handomdraai jouw outfit compleet met een vleugje speelsheid. Mix and match daarnaast dan ook eens met de andere collecties. Bekijk daarom bijvoorbeeld ook de Liberté, Rocks of Nature en Mala kettingen en of armbanden. Met zoveel beschikbare items in onze webshop is het een feest om de perfecte set samen te stellen. De set die jouw persoonlijke stijl het beste laat zien.