Our brand new sunny flavors…The Triangle Dress2Kill.

Nieuw in de Dress2Kill collectie: Triangle Dress2Kill. Deze driehoek sjaal is echt een must have! De prachtige kwaliteit van 100% linnen zorgt ervoor dat deze sjaal het hele jaar door te dragen is zowel binnen als buiten. Verkrijgbaar in meerdere kleuren “sunny flavors”. Handig te stylen door het bijgeleverde lederen striklint. Zeer zacht. Maat 190 cm lange zijde, de korte zijdes zijn 130 cm.

How to wear the PimpsandPearls Scarves

Sjaals

Met de handgemaakte PimpsandPearls sjaals wikkel jezelf in pure luxe. Elk ontwerp is een samenspel van diepe, warme kleuren en pure materialen zoals soepel leder, zuiver linnen en hoogwaardige wolsoorten o.a. Merino wol en Royal Baby Alpaca. Deze natuurlijke materialen zorgen voor een hoog draagcomfort en  nonchalante look.

 

 

 

Dress2Kill

De Dress2Kill  is een handmade sjaal van 100% biologisch linnen. Deze sjaal is eindeloos te combineren. Hij geeft je een comfortabele en unieke look voor zowel binnen als buiten.

Hou je van afwisseling? Dan zijn deze sjaals perfect voor jou. We hebben elk model zo ontworpen zodat je de sjaal op diverse manieren kunt dragen. Slimme details, zoals de lederen band, zorgen ervoor dat hij door weer en wind goed blijft zitten.