Milieu en diervriendelijke VEGAN lus

Onze nieuwste Dress2 Kill 2020 is bovendien voorzien van een Piñatex® lus. Een innovatief natuurlijk textiel met leer-look gemaakt van ananasbladvezel. De banden zijn speciaal op kleur gecombineerd, van Metallic Gold tot poederachtig Crème.
Piñatex® is een duurzaam en diervriendelijk alternatief voor echt leder. Daarnaast gaat het afval en verspilling tegen doordat de vezels die worden gebruikt een bijproduct zijn van de ananasproductie.
Niet voor niets staat dit alternatief op de PETA  lijst van VEGAN Leather materialen die net zo chic zijn, maar dan vriendelijk voor dieren en de planeet.

Wil jij deze allernieuwste Dress2Kill als eerste aan jouw kledingkast toevoegen?

Shop de collectie Sjaals

klik op een foto en shop hier jouw favoriete sjaal

Sjaals

Met de handgemaakte PimpsandPearls sjaals wikkel jezelf in pure luxe. Elk ontwerp is een samenspel van diepe, warme kleuren en pure materialen zoals soepel leder, zuiver linnen en hoogwaardige wolsoorten o.a. Merino wol en Royal Baby Alpaca. Deze natuurlijke materialen zorgen voor een hoog draagcomfort en  nonchalante look.

 

 

 

Dress2Kill

De Dress2Kill  is een handmade sjaal van 100% biologisch linnen. Deze sjaal is eindeloos te combineren. Hij geeft je een comfortabele en unieke look voor zowel binnen als buiten.

Hou je van afwisseling? Dan zijn deze sjaals perfect voor jou. We hebben elk model zo ontworpen zodat je de sjaal op diverse manieren kunt dragen. Slimme details, zoals de lederen band, zorgen ervoor dat hij door weer en wind goed blijft zitten.

 

How to wear the PimpsandPearls Scarves