Prêt-à-Porter Collectie

Goed nieuws voor wie kiest voor eenvoud en gemak!

Wil je weinig tijd besteden aan het samenstellen van een specifieke look of accessoire, PimpsandPearls introduceert nu Prêt-à-Porter Jewelry.
Sieraden die direct klaar zijn om te dragen en verkrijgbaar in prachtige kleuren met Pretty Rocks edelstenen zoals Amethyst, Larvikite, Blue Gold Stone, Green Jaspis, Onyx of een African Agate en nog veel meer .prachtige kleuren edelstenen

Shop de collectie

klik op een foto en shop hier jouw favoriete accessoire

Sieraden

Hou je van casual, klassiek of nonchalant chique? Met onze collecties sieraden geef je elke outfit je eigen unieke flair. Omdat we weten hoe belangrijk kwaliteit en afwisseling voor je is, besteden we veel aandacht aan de samenstelling van onze collectie.
Elk sieraad is een kunst op zich van pure materialen, diepe kleuren en een doordacht ontwerp. Draag het in eenvoud of speels in een nonchalante mix met andere stukken uit de collectie.

Een armband, diverse mogelijkheden

Onze Moesss armband heeft als basis een armband van hoogwaardig, soepel leder. De armbanden in deze collectie bestaan uit een of twee aparte elementen. Door ze van elkaar los te koppelen tover je in no time de armband om tot ketting of combinatie van beide.

 

 

 

 

Prêt-à-Porter Jewelry Colorful Collection

Goed nieuws voor wie kiest voor eenvoud en gemak!
Wil je weinig tijd besteden aan het samenstellen van een specifieke look of accessoire, PimpsandPearls introduceert nu Prêt-à-Porter sieraden.
Direct klaar om te dragen en verkrijgbaar in prachtige edelstenen.