Saya Mala Collectie

Maak jouw outfit in een handomdraai bijzonder. De Saya Mala collectie bestaat uit een serie prachtige handgemaakte kettingen en armbanden. Wij hebben gebruik gemaakt van pure edelstenen, zoetwaterparels en zaden van de Rudraksha boom. De bedels aan de kettingen zijn bewerkt met echt zilveren bedeltjes en lotus bloempjes. Draag deze prachtige Mala ketting om zijn speciale energie.

Al onze sieraden worden met de hand gemaakt op een eerlijke manier. Wij hebben een eigen atelier en werken samen met kleine andere ateliers die bepaalde collecties van PimpsandPearls vervaardigen. Wij werken uitsluitend met echte, eerlijke en natuurlijke materialen.

 

Sieraden

Hou je van casual, klassiek of nonchalant chique? Met onze collecties sieraden geef je elke outfit je eigen unieke flair. Omdat we weten hoe belangrijk kwaliteit en afwisseling voor je is, besteden we veel aandacht aan de samenstelling van onze collectie.
Elk sieraad is een kunst op zich van pure materialen, diepe kleuren en een doordacht ontwerp. Draag het in eenvoud of speels in een nonchalante mix met andere stukken uit de collectie.

Sieraden dragen is dé manier om te laten zien wie jij bent!

Maak snel kennis met de nieuwste creaties uit de PimpsandPearls sieraden collectie; de Saya Mala’s.
Oorspronkelijk werden deze kettingen gedragen door boeddhistische monniken, als basis voor het reciteren van mantras.
Naast de meditatieve betekenis die de Mala’s nog steeds hebben, zijn deze prachtige kettingen meer en meer een fashion statement geworden door hun ‘down to earth’ én verfijnde look. Dankzij hun etnische oorsprong worden mala’s gedragen als een nieuw trendy mode accessoire, dé perfecte combi met boho chic of gewoon als eye catcher.

Een armband, diverse mogelijkheden

Onze Moesss armband heeft als basis een armband van hoogwaardig, soepel leder. De armbanden in deze collectie bestaan uit een of twee aparte elementen. Door ze van elkaar los te koppelen tover je in no time de armband om tot ketting of combinatie van beide. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen is ieder sieraad uniek en bijzonder. Door te combineren met diverse natuurlijke en duurzame materialen ontstaan exclusieve creaties.