Saya Mala Collectie

Maak jouw outfit in een handomdraai bijzonder. De Saya Mala collectie bestaat uit een serie prachtige handgemaakte kettingen en armbanden. Wij hebben gebruik gemaakt van pure edelstenen, zoetwaterparels en zaden van de Rudraksha boom. De bedels aan de kettingen zijn bewerkt met echt zilveren bedeltjes en lotus bloempjes. Draag deze prachtige Mala ketting om zijn speciale energie.

Al onze sieraden worden met de hand gemaakt op een eerlijke manier. Wij hebben een eigen atelier en werken samen met kleine andere ateliers die bepaalde collecties van PimpsandPearls vervaardigen. Wij werken uitsluitend met echte, eerlijke en natuurlijke materialen.

 

Bekijk hier de style mogelijkheden van de lederen Superior armband

Shop hier de nieuwste sieraden online

De meest prachtige handgemaakte sieraden kun je in onze online winkel kopen of ga langs bij één van onze dealers. Onze sieraden worden met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland. Bovendien gebruiken wij alleen duurzame en natuurlijke materialen als leer, edelstenen en schelpen. Dus houd je van de natuur en wil je dit in je sieraden terug laten komen? Of wil je simpelweg een prachtig sieraad? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment.

Bekijk de prachtige sieraden

In onze online winkel en bij de diverse dealers in Nederland, kun je verschillende stijlen handgemaakte sieraden kopen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld prachtige kleine bedels gemaakt van edelstenen, maar ook grotere stenen aan kettingen. Daarnaast zijn onze sieraden afgewerkt met leer, zilver of een combinatie daarvan. Bovendien maakt het niet uit of je van grovere of fijnere sieraden houdt, want wij verkopen het allebei. Op die manier vind je eenvoudig een sieraad dat mooi op je stijl aansluit en bovendien goed bij je outfit past. Bekijk dus eens onze handgemaakte oorbellen, kettingen en armbanden en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het aanbod van PimpsandPearls.

Neem voor vragen contact met ons op

Ben je al nieuwsgierig geworden naar de handgemaakte sieraden die je in onze online winkel en bij de dealers kunt kopen? Bekijk dan snel ons assortiment met schitterende sieraden. Daarnaast verkopen wij ook prachtige handgemaakte tassen, die zeker ook de moeite waard zijn om te bekijken. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 855558.