Sieraden korting deze lente

Langzaam ontluikt het voorjaarsseizoen. De lente is een seizoen dat draait om vrolijke vibes en de omhelzing van een nieuw begin. Het is de tijd van het jaar waarin alles weer meer tot leven komt. Barstensvol kleur en energie. Naarmate de temperaturen stijgen, voelen we ook de sensatie, warmte en het enthousiasme voor wat allemaal komen gaat. Daarom ontvang je deze lente een sieraden korting. In deze blog vertellen we je er meer over.

Spring is here, hello new beginnings

Je ziet nieuwe groei en bloei overal om je heen. De frisse kleuren van het voorjaar dringen overal door. Niet alleen in ons huis. We kiezen voor leuke woonaccessoires in frisse kleuren en bijvoorbeeld een vrolijk boeket bloemen. Niet alleen met narcissen, maar ook met tulpen en hyacinten creëer je meteen de perfecte voorjaarssfeer.
Daarnaast krijgen onze kledingkasten en garderobe een opfrisbeurt. Steeds meer van meer onze ‘winterlaagjes’ werpen we af. We verwelkomen bovendien de helderdere en vrolijke tinten die bij dit seizoen horen. Kortom; op naar rokjes dag (officieel de 1e dag dat je met blote benen naar buiten kan☺) En op de dagen die nog wat frisser zijn? Met een luchtige linnen sjaal of katoenen PiM poncho houd je jezelf lekker warm. Bovendien kun je door de verschillende styling methodes dit accessoire bij iedere gelegenheid dragen. Van een casual, stoere look tot een avondje uit.

Welcome candy colors

Ook in onze sieraden maken de winterkleuren plaats voor zomerse kleuren. Fris daarom jouw collectie op met niet alleen speelse maar vooral ook kleurrijke items. Populaire kleuren deze lente zijn pasteltinten zoals die uit onze Tropical Candy collectie. Je mag ook absoluut gezien worden met sieraden in de kleuren Rhyoliet groen, paars (Amethist) en het warm roze/rood van de Aardbeienkwarts. Al deze heerlijke kleuren vind je terug in bijvoorbeeld onze Mala collectie. Shop nu alvast jouw favoriete sieraden deze lente met extra sieraden korting.  Niet alleen armbanden maar ook oorbellen en kettingen. Allemaal in vrolijke lentekleuren die passen bij jouw persoonlijke stijl. Bekijk deze prachtige sieraden ook op de Instagram van PimpsandPearls

Spring sieradenkorting, vier jouw lente met extra voordeel

PimpsandPearls omarmt het voorjaar! Daarom vieren wij de lente met extra sieraden korting voor jou.
Bij iedere bestelling in onze webshop ontvang je een kortingscode. Met deze code pimspring23 ontvang je 10% korting op je volgende order. Hoe leuk is dat.

Kortingsvoorwaarden:

·        Deze korting is geldig tot 1 juli 2023

·        Uitsluitend geldig in de webshop van PimpsandPearls

·        Deze code is niet geldig op aanbiedingen en outlet

·        Niet inwisselbaar voor contanten

·        De kortingscode is niet geldig op reeds gedane orders