Ontdek onze unieke hangers en opvallende edelstenen.

 

Sieraden collecties & bijzondere edelstenen.

Zoek je iets dat je onderscheidt van de rest? Verwen jezelf dit seizoen dan eens met kleurrijke edelsteenhangers. Deze prachtige sieraden passen als perfecte aanvulling bij elke outfit ongeacht de kleur of stijl. Bedels voegen daarom een sprankeling toe aan elke look. Ze kunnen bovendien bij iedere gelegenheid worden gedragen; of je je nu verkleed voor een speciale gelegenheid of omdat je je gewoon goed voelt. De bedelcollectie zit vol met leuke en unieke designs en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Er is daarom voor iedereen en elk moment wat wils.
Voor de fans van de enorme schoonheid en het natuurlijke wonder van edelstenen, is er geen betere manier om die waardering te laten zien dan met een prachtige edelsteenhanger.

De liefde voor edelstenen van Monique♥

Alweer bijna 12 jaar geleden zet Monique de liefde voor edelstenen en haar creatieve ideeën om in de introductie van de allereerste collectie bedels van PimpsandPearls.
De hangers uit deze en alle daarop volgende collecties zijn allemaal uniek en creatief, met een scala aan verschillende edelstenen en ontwerpen. De originele en in het oog springende hangers zijn stuk voor stuk mooie mini kunstwerkjes. Daarmee trek je zeker de aandacht. Iedere hanger ontstaat vanuit één enkele edelsteen waarna de creativiteit van Monique het tot een prachtig sieraad opbouwt. Alle sieraden collecties & bijzondere edelstenen zijn vervaardigt met hoogwaardige materialen.

 

Sieraden collecties & bijzondere edelstenen.

Als het om sieraden gaat, hebben vrouwen altijd meer keuze gehad dan mannen. Kettingen, oorbellen, armbanden ofwel ringen en uiteraard ook hangers met eindeloze mogelijkheden.Kortom; vrouwen die sieraden dragen was altijd al een sterke traditie. Eén van de oudste en meest populaire sieraden is de hanger. Vaak gemaakt van edelstenen, variërend van heel sierlijk tot eenvoudig. Ook vandaag de dag zijn hangers nog steeds heel erg populaire sieraden en een belangrijk modeaccessoire