Bekijk hier een van onze sieraden

De sieraden en de best verkochte set van deze foto vind je hieronder in de product afbeeldingen.

Dit is een van onze favoriete sets. Aangezien we met limited aantallen en collecties werken kan het zijn dat jouw favoriete kleur of edelsteen al is uitverkocht. Neem dan gerust contact met ons op voor eventuele andere suggesties. We helpen je daar uiteraard graag mee.

Volg je ons al via Instagram en Facebook? Ook daar laten we geregeld onze mooie sieraden en accessoires zien.

Dus ben jij op zoek naar bijzondere edelsteen armbanden? Of ga liever voor een lange ketting vol edelstenen? Wil je liever het sieraad in een zilver kleur? Bezoek dan deze web winkel. Naast de prachtige edelsteen en lederen sieraden vind je hier ook verantwoord gemaakte sjaals en lederen tassen. Deze tassen worden met de hand gemaakt in Nederland. De stoffen die we gebruiken in onze de sjaal collecties zijn van goede kwaliteit en eerlijk gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan biologisch linnen.

Wist je dat wij een eigen atelier hebben in Nederland? Daar worden de meeste van onze sieraden met de hand gemaakt. Daarnaast werken we veel samen met kleine ateliers. Ook deze ateliers hebben verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

We hopen je snel terug te zien in onze webshop of bij een van onze sieraden en accessoire dealers.