Shop Singles Day sale.

Singles Day

Over de hele wereld wordt Singles Day dag gevierd. De oorspronkelijke Chinese feestdag voor vrijgezellen wordt niet voor niets op 11-11 gehouden. In China karakteriseert het getal 1 (wat zelfs vier keer voorkomt in deze datum) het alleen zijn. Het is een dag om gelukkig te zijn als single. Een dag waarop je viert dat je een trotse vrijgezel bent en je jezelf verwent met cadeautjes. Vandaag de dag is Singles Day een dag voor iedereen. Het is namelijk dé dag om cadeautjes te kopen tegen aantrekkelijke prijzen.

Shop Singles Day sale

24 uur lang sale. Profiteer alleen op 11-11 van een te gekke 11% korting op de nieuwste collecties.

Waarom 11-11? 11-11, Doe ‘ns gek!
Of je 11-11 nu viert of niet, het is natuurlijk ook gewoon een leuke datum.
Verras dus jezelf of iemand anders eens spontaan met een leuk cadeautje. Bij PimpsandPearls nu met 11% korting, alleen op 11 november.

Gebruik code 1111#pim@11

Bovendien heeft 11-11 overal in de wereld zo zijn eigen gebruiken zoals o.a.:

Sint Maarten
Als sinds mensenheugenis is 11 november ook de feestdag van Sint-Maarten. De dag dat kinderen al zingend met lampionnen langs de deuren gaan. Ze hopen daarmee flink wat snoepgoed te verzamelen.

‘D’n elfde van d’n elfde’
In de zuidelijke provincies is 11-11 de start van het Carnavals, Vastenavond of Vastelaovend seizoen. Hét moment ook van de bekendmaking van het nieuwe motto.
Waarom juist op 11-11?  Omdat elf al eeuwenlang bekend staat als het getal van dwazen en gekken, het gekkengetal dus. Volgens de geschiedenis heeft Carnaval c.q. Vastenavond en het getal elf ook een link aan de tijd van de Franse bezetting. De steek van prins Carnaval komt bijvoorbeeld van de steek die de Fransen bezetters in de 18e eeuw droegen. Toevallig of niet; de beginletters van de officiële spreuk (motto) van de Franse Republiek: Egalité, Liberté et Fraternité vormen samen het woord E.L.F.

Wapenstilstandsdag
Op 11 november is er jaarlijks een herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. In verschillende landen (Belgie, Frankrijk en Servie) is dit dan ook een nationale feestdag.

Andere dagen die men in november viert met een online sale en leuke best deals zijn: Black Friday, Green Friday, ThanksGiving en Cyber Monday. Daarnaast hebben we bij PimpsandPearls in november een grote magazijn opruiming.