Retourneren
Retourneren is mogelijk bij PimpsandPearls!
Ben je niet tevreden dan mag je de accessoires binnen 14 dagen voor retour aanmelden.
Wanneer de door PimpsandPearls afgeleverde accessoires niet binnen 14 dagen na aanmelding van retour worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.
Zorg ervoor dat je de afzender vermeldt op het pakket. Mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket altijd bij jou terugkomen.

Kenmerk natuurlijke producten
Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten zoals edelstenen, leer, linnen, wol, hout en schelpen.
Deze materialen zijn uniek in vorm, kleur en uiterlijk. Er kunnen dus minimale afwijkingen optreden. Dit onderstreept het unieke karakter van onze producten!
Vorm, kleurafwijkingen en oneffenheden zijn geen redenen voor een retour.

Belangrijk om te weten
Retourneren van jouw online aankoop kan alleen als je deze bestelling hebt geplaatst via de officiële site: www.pimpsandpearls.nl.
Heb je jouw artikel in een winkel of andere online webshop gekocht en je wil deze ruilen of retourneren, dan kan dat uitsluitend bij het desbetreffende verkooppunt.
Aankopen in de officiële www.pimpsandpearls.nl webshop kunnen niet worden geretourneerd of geruild bij andere winkels.

Afgeprijsde artikelen en aanbiedingen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
Custom made artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Retour voorwaarde
Alle artikelen worden bij ontvangst gecheckt, de labels mogen niet zijn verwijderd! Accessoires die zichtbaar gedragen, beschadigd of in onacceptabele staat verkeren, worden ook niet aanvaard. In beide gevallen word je retour dan niet in behandeling genomen en het pakketje geretourneerd. Een product moet binnen 14 dagen na ontvangst worden aangemeld voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Wordt dit later retour worden gestuurd dan zijn wij helaas genoodzaakt het pakket terug te sturen. Bij uitzonderingen of opmerkingen betreft de retourvoorwaarden dien je contact op te nemen met shop@pimpsandpearls.nl dit om teleurstelling te voorkomen.
Let op! Dit is uitsluitend van toepassing op accessoires gekocht via de officiële webshop van PimpsandPearls.

Instructies om retouren te melden:
Aanmelden via mail naar shop@pimpsandpearls.nl; Aanmelden via mail naar shop@pimpsandpearls.nl;
Verpak je goederen in de originele verpakking en voeg jouw naam en adresgegevens toe;
Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is en voorzien van het retouradres.
Noteer ook het afzendadres; mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket altijd bij jou terugkomen.

Retouradres:
PimpsandPearls Webshop
Vijfhuizenberg 44 D
4708 AL Roosendaal
Nederland

Kosten retourzending
De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden daarom niet door PimpsandPearls vergoed. Indien de accessoires ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet PimpsandPearls de betaalde prijs, exclusief eventuele verzendkosten en betalingskosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de accessoires. Indien niet aan de retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij het recht om de zending in zijn geheel terug te sturen en de gemaakte verzendkosten in rekening te brengen.

Verkeerd / beschadigd artikel ontvangen?
Wanneer je onverhoopt een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen, dien je dit binnen 3 werkdagen te melden. Je kunt contact opnemen met de klantenservice via: shop@pimpsandpearls.nl of bel +31(0)165-855558.

Terugbetaling aankoopbedrag
Bij het terugbetalen van het retour gestuurde artikel hanteren we dezelfde terugbetaalmethode en tegenrekening. Dat betekent dat dit bijv. dezelfde IBAN rekening, creditcard of PayPal account is als waar mee betaald werd.
In het geval van een cadeaubon wordt dit ook officieel gezien als een betaalmethode.
De cadeaubon wordt dan weer geactiveerd.

Belangrijk om te weten
Producten die speciaal volgens de specificaties van een klant gemaakt zijn (= maatwerk) kunnen niet worden geretourneerd.

Je ontvangt van ons geen papieren pakbon meer, maar deze mail is jouw digitale pakbon. Wel zo goed voor het milieu én bovendien raak je ‘m zo niet kwijt.

Retourneren van jouw online aankoop kan alleen als je deze bestelling hebt geplaatst via de officiële site: www.pimpsandpearls.com.
Heb je jouw artikel in een winkel of andere online webshop gekocht en je wil deze ruilen of retourneren, dan kan dat uitsluitend bij het desbetreffende verkooppunt.
Aankopen in de officiële www.pimpsandpearls.com webshop kunnen niet worden geretourneerd of geruild bij andere winkels.

 


  Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de aankoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

  Besteld op (DD-MM-YYYY): [order-date]
  Bestelnummer:
  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

  Naam:
  Adres:

  IBAN Rekeningnummer:

  Datum: