Retourneren
Retourneren is mogelijk bij PimpsandPearls!

Kenmerk natuurlijke producten
Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten zoals edelstenen, leer, linnen, wol, hout en schelpen.
Deze materialen zijn uniek in vorm, kleur en uiterlijk. Er kunnen dus minimale afwijkingen optreden. Dit onderstreept het unieke karakter van onze producten!
Vorm, kleurafwijkingen en oneffenheden zijn geen redenen voor een retour.

Belangrijk om te weten
Retourneren van jouw online aankoop kan alleen als je deze bestelling hebt geplaatst via de officiële site: www.pimpsandpearls.com.
Heb je jouw artikel in een winkel of andere online webshop gekocht en je wil deze ruilen of retourneren, dan kan dat uitsluitend bij het desbetreffende verkooppunt.
Aankopen in de officiële www.pimpsandpearls.com webshop kunnen niet worden geretourneerd of geruild bij andere winkels.

Afgeprijsde artikelen en aanbiedingen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
Custom made artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Retour voorwaarde
Alle artikelen worden bij ontvangst gecheckt, de labels mogen niet zijn verwijderd! Accessoires die zichtbaar gedragen, beschadigd of in onacceptabele staat verkeren, worden ook niet aanvaard. In beide gevallen word je retour dan niet in behandeling genomen en het pakketje geretourneerd. De retourtermijn is 14 dagen na ontvangst. Zal dit later retour worden gestuurd dan zijn wij genoodzaakt het pakket terug te sturen. Bij uitzonderingen of opmerkingen betreft de retourvoorwaarden dien je contact op te nemen met shop@pimpsandpearls.com dit om teleurstelling te voorkomen.
Let op! Alleen accessoires gekocht via de officiele webshop van PimpsandPearls
Product- en of leverfouten dienen binnen 3 werkdagen na levering aan ons gemeld te worden.
Ben je niet tevreden dan mag je de accessoires binnen 14 dagen retourneren.
Wanneer de door PimpsandPearls afgeleverde accessoires niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Instructies om retouren te melden:
Aanmelden via mail naar shop@pimpsandpearls.com;
Verpak je goederen in de originele verpakking en voeg de meegeleverde pakbon toe;
Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is en voorzien van het retouradres.

Retouradres:
PimpsandPearls Webshop
Vijfhuizenberg 44 D
4708 AL Roosendaal
Nederland

Kosten retourzending
De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden daarom niet door PimpsandPearls vergoed. Indien de accessoires ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet PimpsandPearls de betaalde prijs, exclusief eventuele verzendkosten en betalingskosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de accessoires. Indien niet aan de retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij het recht om de zending in zijn geheel terug te sturen en de gemaakte verzendkosten in rekening te brengen.

Verkeerd / beschadigd artikel ontvangen?
Wanneer je onverhoopt een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen, dien je dit binnen 3 werkdagen te melden. Je kunt contact opnemen met de klantenservice via: shop@pimpsandpearls.com.