Relatiegesckenken

Mooie ontwerpen, een snelwisselende collectie en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bij Pimps&Pearls vindt u altijd een bijzonder kado voor uw zakelijke partner of personeel. Bel ons vrijblijvend; we bespreken graag de mogelijkheden: +31 165 855 558.

 

Verrassend veelzijdig, eigentijds, vakmanschap; dat zijn de woorden die Pimps&Pearls het beste omschrijven. In zes jaar tijd is Pimps&Pearls uitgegroeid tot een vertrouwd accessoirelabel in Nederland, Duitsland en Belgiƫ. Onze voorliefde voor eigenzinnige ontwerpen en eerlijke, natuurlijke materialen zie je duidelijk terug in al onze collecties.

 

Pimps&Pearls sieraden, sjaals en tassen inspireren dagelijks vele eigentijdse dames die graag creatief aan de slag gaan. Elk sieraad is krachtig in zijn eenvoud en combineert prachtig met andere stukken uit de collectie voor een meer speelse, nonchalante look. Onze handgemaakte sjaals van topkwaliteit wol en linnen stralen pure luxe en comfort uit en zijn op verschillende manieren te stylen. Een tijdloos, nonchalant design en robuust Nederlands volnerf leder typeren onze tassen. Al onze produkten zijn oer-Hollands, ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier in Roosendaal.