Relatiegeschenken en cadeaus, verrassend eigentijds

Relatiegeschenken en cadeaus, verrassend eigentijds

Ook op zoek naar het perfecte relatiegeschenk? Waarom probeer je relatiegeschenken niet als sieraad? Niet alleen zullen jouw klanten de gedachte waarderen, maar ze zullen ook dol zijn op het dragen van zoiets unieks en stijlvols. Bovendien kun je kiezen uit een verscheidenheid aan materialen en ontwerpen die perfect passen bij het imago van jouw bedrijf.

Mooie ontwerpen, steeds nieuwe collecties en dat voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Want bij PimpsandPearls vindt je altijd een bijzonder cadeau voor jouw zakelijke partner of jouw personeel.
Bijvoorbeeld voor een mooie kerst attentie. Vergeet daarnaast Secretaresse dag niet. Dé dag om alle secretaresses van Nederland eens in het zonnetjes te zetten.
Bel ons dus gerust vrijblijvend; we bespreken graag de mogelijkheden: +31 165 855 558 of stuur een mail naar info@pimpsandpearls.nl.

 

 

Verrassend veelzijdig, eigentijds, vakmanschap;

 

Dat zijn de woorden die PimpsandPearls het beste omschrijven. Want in 10 jaar tijd is PimpsandPearls uitgegroeid tot een vertrouwd accessoire label in Nederland, Duitsland, Zwitserland en België. Bovendien zijn al onze producten zijn puur Hollands, ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier in Roosendaal.

Relatiegeschenken en cadeaus

Onze voorliefde voor eigenzinnige ontwerpen en eerlijke, natuurlijke materialen zie je duidelijk terug in al onze collecties. Daarbij is elk sieraad krachtig in zijn eenvoud.  Maar daarnaast combineert het ook prachtig met andere stukken uit de collectie voor een meer speelse als nonchalante en persoonlijke look.
Alle handgemaakte sjaals van topkwaliteit wol en linnen stralen pure luxe en comfort uit en zijn op verschillende manieren te stylen. Onze tassen zijn tijdloos, hebben een nonchalant design en zijn vervaardigt van robuust Nederlands volnerf leder.

Naast de natuur en natuurlijke materialen is duurzaamheid belangrijk voor ons en vormen de rode draad bij PimpsandPearls accessoires. Daarnaast spannen wij ons ook in om onze bedrijfsprocessen te verduurzamen door bijvoorbeeld gebruik te maken van duurzame verpakkingsmaterialen.