Relatiegeschenken

Mooie ontwerpen, steeds nieuwe collecties en dat voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij PimpsandPearls vindt u altijd een bijzonder cadeau voor uw zakelijke partner of uw personeel.
Bijvoorbeeld voor een mooie kerst attentie óf in verband met Secretaressedag; Dé dag om alle secretaresses van Nederland eens in het zonnetjes te zetten.

Bel ons vrijblijvend; we bespreken graag de mogelijkheden: +31 165 855 558 of stuur een mail naar info@pimpsandpearls.nl.

 

Verrassend veelzijdig, eigentijds, vakmanschap; dat zijn de woorden die PimpsandPearls het beste omschrijven. In 10 jaar tijd is PimpsandPearls uitgegroeid tot een vertrouwd accessoire label in Nederland, Duitsland, Zwitserland en België. Al onze producten zijn puur Hollands, ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier in Roosendaal.

Onze voorliefde voor eigenzinnige ontwerpen en eerlijke, natuurlijke materialen zie je duidelijk terug in al onze collecties. Elk sieraad is krachtig in zijn eenvoud maar combineert ook prachtig met andere stukken uit de collectie voor een meer speelse, nonchalante en persoonlijke look.
Alle handgemaakte sjaals van topkwaliteit wol en linnen stralen pure luxe en comfort uit en zijn op verschillende manieren te stylen. Onze tassen zijn tijdloos, hebben een nonchalant design en zijn vervaardigt van robuust Nederlands volnerf leder.

De natuur en natuurlijke materialen zijn belangrijk voor ons en vormen de rode draad bij PimpsandPearls accessoires. Daarom spannen wij ons in om onze bedrijfsprocessen te verduurzamen door o.a. gebruik te maken van duurzame verpakkingsmaterialen.