Verspreid liefde, geen virus!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, een bijzonder sieraad of een heerlijke sjaal of tas? Wij hebben het allemaal!

Presents & Pearls by PimpsandPearls

Van oorbellen tot kettingen, armbanden of een prachtige tas of heerlijke sjaal, bij PimpsandPearls vind je het allemaal. En ook nog eens voor een heel betaalbare prijs.
Met onze speelse collecties kun je eindeloos mixen en matchen.
Bovendien staan al onze unieke en originele, handmade sieraden en accessoires voor duurzame kwaliteit en zijn met liefde gemaakt.

Hoe leuk is het als je iemand blij kan maken met een origineel cadeau? Of geef jezelf een cadeau! Of het nu gaat om iemand te verrassen op zijn of haar verjaardag, je moeder in het zonnetje zetten op Moederdag of een klein cadeautje op Valentijnsdag: er zijn altijd redenen te bedenken om iemand een mooi cadeau te geven. Ook ‘zomaar’ is natuurlijk een goede reden, misschien wel de beste reden! Maar dan komt altijd weer de vraag: wat geef je dan? Voor leuke en originele cadeaus voor jezelf of voor een ander zit je bij PimpsandPearls goed.

Sieraden dragen is dé manier om te laten zien wie jij bent.

Ben jij op zoek naar een mooi PimpsandPearls sieraad of leuke cadeau ideeën?  PimpsandPearls maakte speciaal voor jou een Presents & Pearls lijst. Verwen jezelf of jouw lieve zorgzame moeder, te gekke zus of hartsvriendin met de leukste accessoires.  Wat denk je van bijvoorbeeld een prachtige zwarte sieradenstandaard voor al jouw PimpsandPearls armbanden, oorbellen en kettingen of jouw bedelverzameling.

Laat je inspireren!