Bijzondere kenmerken van edelstenen en parels

5 augustus 2022

  De perfecte imperfectie van een edelsteen Iedere edelsteen heeft een eigen unieke kleur, schoonheid en eigenschap. Omdat het natuurproducten zijn, zijn niet alle edelstenen perfect en identiek. Dat maakt een edelsteen nu juist zo fascinerend en bijzonder.

Lees meer

Handgemaakte parel sieraden, draagbare kunst.

15 juni 2022

Juni is de maand van de parel Een parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk! Door de ronde vormen en prachtige ondoorgrondelijke glans symboliseert een parel ook eeuwigheid en een lang leven.

Lees meer

Linnen sjaals en fashion

17 maart 2022

Maak je outfit klaar voor de lente met een linnen sjaal. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat de oorsprong van de sjaal is? Sjaals worden namelijk al eeuwenlang als modeaccessoire gedragen en de populariteit groeit alleen maar.

Lees meer

Maart is de maand van Aquamarijn

7 maart 2022

Aquamarijn edelsteen maand maart Aquamarijn edelsteen maand maart is een blauwe tot blauwgroene edelsteen. Deze varieert van bleek tot helderblauw, vaak met een groenachtige zweem en bezit hele bijzondere eigenschappen.

Lees meer

Dé sieraden trend van nu

4 februari 2022

Dé sieraden trends van nu.   Sieraden geven een speelse, kleurrijke en vooral persoonlijke twist aan je outfit. Bovendien zorgen de juiste accessoires ervoor dat je er helemaal tip top uitziet.  

Lees meer

The Stone of Passion

18 januari 2022

Ben je in januari geboren? Dan ben je een Steenbok of Waterman. Als Januari-geborene ben je levendig en dus over het algemeen spraakzaam. Je hebt een geweldig gevoel voor humor, een vrolijk persoon die vaak grappig maar scherp uit de hoek kan komen. Bovendien ben je betrouwbaar, sympathiek, sportief aangelegd en erg loyaal.

Lees meer

Oud en NieuwS

17 januari 2022

Oud en NieuwS.  Het is bijna zover, oliebollen, bubbels en Nieuwjaar. Wij maken alvast goede voornemens en denken aan alle mooie creaties, spannende plannen en leuke ideeën voor 2022. Eén ding stond al heel lang op ons verlanglijstje en die wens gaat vandaag eindelijk in vervulling. De introductie van de PimpsandPearls Blog.

Lees meer