Zomer sjaal, hoe kies je de perfecte sjaal voor jou?

17 mei 2023

Zomer sjaals zijn er in heel veel soorten, materialen en maten. Dat maakt dat er erg veel keuze is en dan kan het lastig zijn om jouw perfecte sjaal te vinden. In deze blog leggen we je graag uit hoe je de zomer sjaal kiest die bij jou past!

Lees meer

Wat is de kracht van Bergkristal

11 april 2023

Wat is de kracht van Bergkristal April is dé maand om de vele voordelen van Bergkristal te ontdekken. Deze edelsteen is namelijk ongelooflijk mooi en veelzijdig. Lees verder in deze blog en ontdek de kracht van Bergkristal.

Lees meer

Een terugblik op 2022

23 december 2022

Voordat we op 1 januari het glas heffen op een nieuw creatief jaar, nemen een terugblik op 2022 in deze blog

Lees meer

Géén Black Friday voor ons

1 december 2022

Géén Black Friday voor ons! Geef ons maar Green Friday. Bij PimpsandPearls houden we van de natuur. Deze liefde uit zich op bijvoorbeeld Black Friday op een bijzondere manier.  

Lees meer

Laat jouw edelstenen sprankelen

21 november 2022

Laat jouw edelstenen Sparkle and Shine Ben jij ook zo’n edelsteen fan en geniet je van de schoonheid van moeder natuur? Laat jouw edelstenen sprankelen. Regelmatig krijgen we vragen over edelstenen. Hoe hou ik de steen mooi, hoe onderhoud ik deze edelsteen.

Lees meer

Wasvoorschrift en advies linnen sjaals

2 november 2022

Hoe was je jouw linnen sjaal? Als je een linnen sjaal van PimpsandPearls hebt gekocht of van plan bent dit te doen, vraag je je misschien af hoe je hem moet wassen. Mag deze in de wasmachine? In deze blog lees je enkele was richtlijnen. Met deze was informatie helpen we jou om langer plezier …

Lees meer

Linnen sjaals en fashion

17 maart 2022

Maak je outfit klaar voor de lente met een linnen sjaal. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat de oorsprong van de sjaal is? Sjaals worden namelijk al eeuwenlang als modeaccessoire gedragen en de populariteit groeit alleen maar.

Lees meer

Maart is de maand van Aquamarijn

7 maart 2022

Aquamarijn edelsteen maand maart Aquamarijn edelsteen maand maart is een blauwe tot blauwgroene edelsteen. Deze varieert van bleek tot helderblauw, vaak met een groenachtige zweem en bezit hele bijzondere eigenschappen.

Lees meer

Dé sieraden trend van nu

4 februari 2022

Dé sieraden trends van nu.   Sieraden geven een speelse, kleurrijke en vooral persoonlijke twist aan je outfit. Bovendien zorgen de juiste accessoires ervoor dat je er helemaal tip top uitziet.  

Lees meer

The Stone of Passion

18 januari 2022

Ben je in januari geboren? Dan ben je een Steenbok of Waterman. Als Januari-geborene ben je levendig en dus over het algemeen spraakzaam. Je hebt een geweldig gevoel voor humor, een vrolijk persoon die vaak grappig maar scherp uit de hoek kan komen. Bovendien ben je betrouwbaar, sympathiek, sportief aangelegd en erg loyaal.

Lees meer

Oud en NieuwS

17 januari 2022

Oud en NieuwS.  Het is bijna zover, oliebollen, bubbels en Nieuwjaar. Wij maken alvast goede voornemens en denken aan alle mooie creaties, spannende plannen en leuke ideeën voor 2022. Eén ding stond al heel lang op ons verlanglijstje en die wens gaat vandaag eindelijk in vervulling. De introductie van de PimpsandPearls Blog.

Lees meer