• ✓ Zelfontworpen sieraden

  • ✓ Hoogwaardig kwaliteitsleer

  • ✓ Echte edelstenen

Verkooppunten sieraden leverancier en accessoires. Wil je unieke sieraden inkopen voor jouw winkel?  Doe dit dan bij dé sieraden en accessoire leverancier PimpsandPearls. De prachtige sieraden uit het uitgebreide assortiment worden met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland. Ze worden gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen en hebben elk echt een eigen karakter. Onze sieraden zijn een geweldige toevoeging aan jouw assortiment. Je klanten zullen je er zeker dankbaar voor zijn!

Unieke handgemaakte sieraden

Verkooppunten sieraden leverancier en accessoires.

Ondanks het feit dat wij niet alleen verkopen, maar ook een leverancier van sieraden en accessoires zijn, doet dit aan de uniciteit van onze sieraden niets af. Doordat wij met natuurlijke materialen werken en de sieraden met de hand maken is werkelijk ieder sieraad uniek. Daarnaast ben je er bij onze leverancier zeker van dat je verantwoord geproduceerde sieraden koopt. Je koopt bij ons dus prachtige sieraden waar de natuur in is verwerkt. Deze zijn ook nog eens duurzaam geproduceerd en gaan lang mee. Wat wil je nog meer?

Keuze uit verschillende stijlen: van fijntjes tot robuust

Bij onze leverancier kun je sieraden in allerlei stijlen inkopen, voor jouw winkel. Voor iedere stijl hebben wij de perfecte sieraden. Zo hebben we hele fijne ontwerpen voor vrouwen die van subtiele accessoires houden. Bovendien hebben we ook sieraden met een robuuste uitstraling in het assortiment. Veel sieraden die je bij ons kunt inkopen, zijn ook nog eens erg veelzijdig. Zo verkopen we bijvoorbeeld lederen wikkel armbanden die als ketting en als armband te dragen zijn.

Altijd een verkooppunt in de buurt

Niet alleen winkels kunnen de sieraden van PimpsandPearls inkopen. Iedereen kan ze namelijk gewoon in onze webshop bestellen. Dus zie je een sieraad dat je aanspreekt? Bestel deze dan eenvoudig online! Wil je de sieraden liever in het echt zien? Bezoek dan een van onze verkooppunten. Deze vind je verspreid door het hele land, dus er is zeker een verkooppunt bij jou in de buurt waar je onze sieraden kunt inkopen. Heb je vragen over de sieraden of een ander vraag? Neem dan contact met ons op via +31 (0)165 855558.