• ✓ Zelfontworpen sieraden

  • ✓ Hoogwaardig kwaliteitsleer

  • ✓ Echte edelstenen

Wil je unieke sieraden inkopen voor jouw winkel, dan doe je dit bij een gespecialiseerde leverancier. De prachtige sieraden uit het uitgebreide assortiment van PimpsandPearls worden met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland. Ze worden gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen en hebben elk echt een eigen karakter. Onze sieraden zijn een geweldige toevoeging aan jouw assortiment. Je klanten zullen je er dankbaar voor zijn.

Unieke handgemaakte sieraden inkopen bij PimpsandPearls

Wij zijn een leverancier, die unieke handgemaakte sieraden verkoopt. Doordat wij met natuurlijke materialen werken en de sieraden met de hand maken is werkelijk ieder sieraad uniek. Daarnaast ben je er bij PimpsandPearls zeker van dat je verantwoord geproduceerde sieraden koopt. Je koopt bij ons dus prachtige sieraden waar de natuur in is verwerkt, die ook nog eens duurzaam geproduceerd zijn en lang meegaan. Wat wil je nog meer?

Keuze uit verschillende stijlen: van fijntjes tot robuust

Als leverancier verkopen wij sieraden in allerlei stijlen. Voor iedere stijl hebben wij de perfecte sieraden. Zo hebben we hele fijne ontwerpen voor vrouwen die van subtiele accessoires houden, maar hebben we ook sieraden met een robuuste uitstraling in het assortiment. Veel sieraden die je bij ons kunt inkopen, zijn ook nog eens erg veelzijdig. Zo verkopen we bijvoorbeeld Moesss armbanden die als ketting en als armband te dragen zijn.

Altijd een verkooppunt in de buurt

Als leverancier leveren wij onze sieraden en tassen niet alleen aan winkels. Iedereen kan ze namelijk gewoon in onze webshop bestellen. Dus zie je een sieraad dat je aanspreekt? Bestel deze dan eenvoudig online. Wil je ze liever in het echt zien? Bezoek dan een van onze verkooppunten. Als leverancier hebben wij deze verspreid door het hele land, dus er is zeker een verkooppunt waar je onze sieraden kunt inkopen bij jou in de buurt. Heb je vragen over ons als leverancier of onze de sieraden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)165 855558.