PimpsandPearls

Is uit liefde voor de natuur geboren. In 2010 heb ik mijn creatieve ideeën omgezet en de eerste sieraden collectie onder de naam PimpsandPearls was geboren. Nog steeds is de natuur voor mij een grote inspiratiebron. Dat zie je dan ook terug in mijn ontwerpen. Daarnaast vormen edelstenen voor mij de basis in onze sieraden collecties. Maar bijvoorbeeld ook leer, hout, bone, schelp en hars worden verwerkt in onze collecties. Doordat ik gebruik maak van natuurlijke materialen is ieder sieraad uniek en bijzonder. De sieraden worden bovendien door mij exclusief ontworpen. Met een klein team werken wij iedere dag met veel passie in ons atelier. Hier komt ons product tot leven!

 

Ontwerpen

Ik ontwerp zowel voor de jonge als eigentijdse zelfbewuste man en vrouw. Van subtiele eenvoudige sieraden collecties zoals bijvoorbeeld de Simplicity collectie tot de meer uitgewerkte collecties waaronder de Premium en de Gems and Pearls Liberté hangers. Bovendien zijn onze sieraden uniek te combineren door hoogwaardig kwaliteitsleer en edelstaal. Dit zorgt ervoor dat iedere vrouw eindeloos haar eigen stijl kan creëren. Daarnaast sta ik ook open voor persoonlijke opdrachten en ontwerpen. Bijvoorbeeld een sieraad voor een pasgeborene. Maar ook aan een mooi sieraad als aandenken. Neem daarvoor gerust contact met ons op. We helpen je graag. Zo kunnen we samen een mooi op maat gemaakt sieraad creëren.

Be different, be unique!

PimpsandPearls is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig accessoire concept. Naast de uitgebreide sieraden collecties ontwerp ik sjaals en tassen. Mijn persoonlijke touch vind je ook in deze collecties terug: passie voor mooie, natuurlijke materialen, authentiek en bovendien Dutch handmade. Dat is waar PimpsandPearls voor staat.

Be different, be unique!

Monique