Over ons

Pimps&Pearls is uit liefde voor de natuur geboren. In oktober 2010 heb ik mijn creatieve ideeën omgezet. De eerste sieraden collectie onder de naam Pimps&Pearls was geboren. Nog steeds is de natuur voor mij een grote inspiratiebron. In mijn ontwerpen zie je dit ook terug. Edelstenen vormen voor mij de basis in onze sieraden. Maar ook hout, bone, schelp en hars worden verwerkt in onze collecties. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen is ieder sieraad uniek en bijzonder. De sieraden worden door mij exclusief ontworpen. Met een klein team werken wij iedere dag met veel passie in ons atelier. Hier komt ons product tot leven!

 

Ik ontwerp zowel voor de jonge als eigentijdse zelfbewuste vrouw. Van eenvoudige collecties zoals bijvoorbeeld de Goddess Drops en Simplicity tot de meer uitgewerkte collecties zoals de Premium en de Mind&Style. Uniek te combineren door hoogwaardig kwaliteitsleer en edelstaal. Dit zorgt ervoor dat iedere vrouw eindeloos haar eigen stijl kan creëren.

 

Pimps&Pearls is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig accessoire concept. Naast de uitgebreide sieraden collecties ontwerp ik sjaals en tassen. Mijn persoonlijke touch vind je ook in deze collecties terug: passie voor mooie, natuurlijke materialen, authentiek en bovendien Dutch handmade. Dat is waar Pimps&Pearls voor staat.

 

Be different, be unique!
Monique

ATELIER IMPRESSIE