Mala kettingen, ontdek hier één van de grootste collecties!

Ben je op zoek naar stijlvolle en unieke kettingen, armbanden en andere fashion items? Mala kettingen grote collectie, bekijk hier alle bijzondere Mala sieraden en voeg ook wat unieke flair én zen toe aan jouw outfit.
Voor een Mala sieraad ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Mala kettingen collectie is één van de grootste van Nederland, misschien wel van Europa. Lees er meer over in deze blog.

Ontdek jouw Inner Fashionista met een Mala-ketting

Zowel fashionista’s als yogi’s omarmen mala-sieraden als een manier om spirituele betekenis aan hun garderobe toe te voegen. In de grootste collectie Mala kettingen bij PimpsandPearls vind je een enorm breed scala aan edelstenen. Van Rozenkwarts tot Jaspis of Amazoniet.

Je vindt de Mala kettingen niet alleen in een enorm aantal verschillende edelstenen maar ook in verschillende maten. Mét of zonder edelsteen hanger. Eenvoudig, gedurfd of opvallend, we hebben het allemaal.

Mala kettingen en sieraden zijn momenteel één van dé modetrends

Wil je een vleugje zen toevoegen aan je garderobe? Dan is een Mala ketting zeker iets voor jou.
Denk aan een zomerjurkje met laarsjes en een Mala ketting. Een office day? Stijl jouw power suit met blouse helemaal af met een mooie Mala ketting. Maar ook met een T-shirt of top met jeans en witte of gekleurde sneakers is de Mala ketting jouw perfecte match. Wist je trouwens dat je de Mala ketting ook om je pols kan wikkelen als armband?

Ontdek één van de grootste collecties Mala kettingen die er is

Onze edelstenen Mala-sieraden zijn de perfecte manier om jezelf uit te drukken en tegelijkertijd een tikkeltje mystiek te behouden. Van traditionele stijlen tot moderne ontwerpen, ze bieden iets voor iedereen die zijn unieke stijl wil laten zien.

Bij PimpsandPearls vind je gemakkelijk het perfecte sieraad voor elke gelegenheid en outfit. In één van de grootste collectie Mala kettingen (en bijpassende armbanden) ontdek je natuurlijk de traditioneel lange XL ketting. Of kies uit 8mm of 6 mm edelstenen. Daarnaast bestaat de collectie uit armbanden en modieuze korte Mala kettingen van 45 cm. Allemaal ontworpen met ronde maar ook met facet geslepen edelstenen.

Maak de ketting extra persoonlijk. Voeg een modieuze bedel toe en stel daarmee meteen een interessante en combinatie van kleur samen. Creëer hiermee jouw unieke en persoonlijke look, kortom jóuw Mala. Met een andere edelsteen als die van de Mala ketting combineer je bovendien de beste eigenschappen van meerdere edelstenen.
Mala kettingen, grote collectie bekijk ze hier, bezoek snel onze webshop en stel jouw ideale sieraden set samen.

Traditionele betekenis en gebruik van Mala’s

Mala kettingen zijn een oude vorm van hindoeïstische en boeddhistische gebedssnoeren.

Men gebruikt deze bij meditatie en mantra-recitatie. De traditionele mala bestaat uit 108 kralen, maar moderne ontwerpen hebben soms ook minder kralen. Al onze Mala kettingen zijn door PimpsandPearls ontworpen. Ze zijn handgeknoopt in een artisanaal atelier op Bali en samengesteld uit natuurlijke edelstenen. Iedere edelsteen is geselecteerd vanwege zijn specifieke metafysische eigenschappen. We combineren edelstenen bovendien met Rudraksha kralen waardoor de mystieke kracht van de Mala nog groter wordt.

Ontdek de kunstwerkjes van onze Mala sieraden in prachtige en kleurrijke combinaties.
Onze collectie varieert van Amethist, Turquoise tot Rozenkwarts of Aardbeienkwarts. Iedere Mala ketting of armband heeft bovendien een Maansteen. Deze edelsteen staat bekend om de vrouwelijke energie en als een steen die genezing en balans bevordert. Zo heeft iedere edelsteen en Mala een eigen betekenis.