Liefdadigheid & goede doelen.

Do good, feel good

Liefdadigheid is belangrijk voor ons. Het is vaak een klein, maar erg mooi gebaar. Een manier om anderen te ondersteunen en daarmee een stukje bij te dragen aan een betere wereld. We worden ook weer eens herinnerd aan de vele zegeningen die we in ons eigen leven hebben. Kortom: geven aan liefdadigheid is een manier om te laten zien dat je om anderen geeft. Maar ook dat je van de wereld een betere plek wilt maken.

Er zijn meerdere manieren hoe PimpsandPearls werkt aan liefdadigheid en goede doelen.

Eén van de meest populaire is door middel van financiële donatie, zoals bijvoorbeeld Pink Ribbon. Door geld bij te dragen aan dit goede doel, ondersteunen we, uiteraard samen met jullie aankopen het belangrijke werk van het KWF en het onderzoek naar borstkanker.

02-03-2022 Zijn we een actie begonnen voor de mensen in Oekraïne. Dit om financiële hulp te bieden aan de slachtoffers uit en in Oekraïne. Onze doelstelling was om €2000,00 op te halen op 1 april. Het goede nieuws is dat we daar 154% boven zaten. We hebben het schitterende bedrag van €3089,00 opgehaald middels Giro 555

Trots en blij zijn we dat PimpsandPearls, met de veiling van de speciaal door Monique ontworpen sieraden set. We hebben een mooie financiële bijdrage mogen leveren aan de geweldige eindopbrengst van deze avond voor Anglia | English Education Group.

De English for Kids Foundation. De opbrengst was maar liefst: €4278,00!

Ook Trees for All kan op een bijdrage rekenen. Al meerdere malen hebben we een donatie gedaan om zodoende bosprojecten in Nederland, maar ook in andere landen in de wereld, te ondersteunen.
Onze sustainable bijdrage aan een beter milieu en klimaat.

Met de verkoop van vrolijk gekleurde Afrikaanse kettingen steunen we de organisatie Sossah. Met ‘beads for life’ geven we kwetsbare, arme aanstaande moeders en hun (te vroeg geboren) baby’s een betere start. Door jouw aankoop schenk je jezelf een authentiek sieraad, daarnaast een baby in Ghana een geboortecertificaat én dus bestaansrecht. Lees meer hierover in onze blog.

Een andere geweldige manier om iets terug te doen voor anderen is door middel van het beschikbaar stellen van een mooi PimpsandPearls sieraad of accessoire.

liefdadigheid goede doelen. Door middel van een veiling gaat de opbrengst direct naar het goede doel, zoals onlangs bijvoorbeeld naar de English for Kids Foundation.
Ook de deelnemers aan de Make a Wish Singelloop in Breda treffen een leuke attentie van PimpsandPearls aan in een goed gevulde Goodiebag.

Ongeacht hoe je ervoor kiest om onze charities te ondersteunen, weet dat iedere bijdrage ook echt naar een goed doel gaat en een verschil zal maken in het leven van anderen.