Favoriete Turquoise edelsteen sieraden. The stone of Happiness.

December is een speciale feestelijke maand.

Voor liefhebbers van edelstenen is het dé maand van turquoise. Turquoise bestaat al eeuwen. In feite is het een van ‘s werelds oudste edelstenen.

Een prachtige blauwgroene steen met een rijke geschiedenis.

Bij PimpsandPearls hebben we een zwak voor deze prachtige edelsteen. Het blijft fascineert om te bedenken dat de ruwe stenen in de grond worden gevonden. Om ze daarna vervolgens te transformeren tot iets zo geweldigs en moois als onze sieraden. De betoverende blauwgroene steen zie je dan ook ruimschoots terug in onze nieuwe collecties in 2023.

Koop hier jouw favoriete Turquoise edelsteen sieraden Turquoise sieraden

Gefeliciteerd als je in december bent geboren.

Je hebt met turquoise aan je zijde voorspoed en geluk in je toekomst. Diverse beroemdheden zoals Bette Midler, Taylor Swift, Christina Aguilera en Ellie Goulding vieren deze maand hun feestje.

De legende van turquoise door de geschiedenis heen.

Turquoise is een oude edelsteen. Een van de eersten die de mens kent. Al bekend Oriënt en bij bijvoorbeeld Azteekse culturen duizenden jaren geleden. De naam komt van ‘turcois’ (uit Turkije).
De edelsteen komt voor in voornamelijk blauwgroen, groenblauw tot blauw of groen met bruine of zwarte aders. Dit spinnenweb patroon geeft de echtheid van de steen aan. Turquoise is de enige edelsteen waar een officiële kleurnaam naar vernoemd is.
De turquoise komt uit o.a. Afghanistan, China, Mexico, USA en Polen.

De edelsteen Turquoise trekt geld en rijkdom aan.

Turquoise staat bekend om zijn kracht en beschermende eigenschappen. Deze prachtige blauwe steen heeft namelijk een sterke gezondheids- en welzijnsenergie. Daarnaast trekt deze zeer sterke talisman liefde, vreugde en succes aan.