Klein cadeau, groot plezier!

Klein cadeau, groot plezier. Ben je op zoek naar unieke cadeautjes voor een klein budget?

Bij PimpsandPearls vind je allerlei leuke kleine gifts.

Met deze originele handgemaakte sieraden verras en verwen je niet alleen jouw geliefde, familieleden of vrienden. Denk ook eens aan een collega met bijvoorbeeld Secretaresse dag, een jubileum of jouw personeel.

Onze kleine geschenkjes maken iedereen blij. Met een kleine attentie maak je niet alleen een persoonlijk en lief gebaar maar geef je bovendien een blijk van waardering aan iemand die dat verdient. Natuurlijk ideaal voor een jarige als verjaardagscadeau. Het is ook een perfect kado voor Moederdag of Vaderdag.
Ook leuk als schoencadeautje, kleine kerstcadeautjes of voor in een adventskalender. Wat te denken als verrassend klein tafelcadeautje voor jouw gasten die bij je komen eten. Vergeet bovendien ook jouw geliefde niet met Valentijn.

Wat de reden ook is en in welke tijd van het jaar (voorjaar, zomer, najaar of winter) je ook op zoek bent naar dat ene bijzondere presentje. Bestel nu hier jouw unieke en betaalbare cadeautjes.

 

 

 

Giftcard, Cadeaubon, Cadeaukaart of Kadobon

Allemaal benamingen voor dé slimme cadeau oplossing zonder keuzestress. Smaken verschillen, dus met een giftcard maak je het iedereen naar de zin. Men heeft namelijk keuzevrijheid en zo zorg je ervoor dat men iets koopt waar hij of zij echt blij van wordt. Kortom; iedereen kan dus iets naar zijn of haar gading vinden. Daarom winnen cadeaukaarten nog steeds aan populariteit.

Cadeaubonnen zijn niet alleen de ideale cadeau oplossingen voor een verjaardag, Kerst of Valentijn. Ook als bedrijf verras je een collega of het personeel perfect met een cadeau kaart als uiting van waardering. Maar denk ook bijvoorbeeld eens aan een jubileum of in een Kerstpakket.

De cadeaubon van PimpsandPearls is verkrijgbaar vanaf € 10,-. De bon is uitsluitend te gebruiken in onze officiële webshop.

 

Voor meer cadeau inspiratie neem je ook eens een kijkje op het insta profiel van PimpsandPearls