Een cadeau van de zee; handgemaakte parel sieraden, draagbare kunst.

De geschiedenis van parelsieraden is net oud als de geschiedenis van parels zelf. Over de hele wereld dragen mensen al eeuwenlang parels. De populariteit van parelsieraden nam de afgelopen jaren alleen maar toe. Een van de redenen hiervoor is dat parelsieraden kunnen worden gecombineerd met verschillende outfits. Naast stijlvol zijn parelsieraden ook heel hip en trendy. Hierdoor is het een veelzijdig en geliefde accessoire.
Misschien wel een van de meest bekende ontwerpers die parels in haar sieradenontwerpen verwerkte, was Coco Chanel.
A woman should have ropes and ropes of pearls.’ Coco Chanel

Hip, trendy en stijlvol

Als het op accessoires aankomt, zijn parelsieraden de perfecte manier om een vleugje elegantie en verfijning toe te voegen. Hoewel parels al eeuwenlang populair zijn, worden ze nog steeds als hip en trendy beschouwd. Parelsieraden maken zelfs een ware comeback als accessoire.
Een streng glanzende parels kan elke outfit onmiddellijk naar een hoger niveau tillen, waardoor je er verzorgd en stijlvol uitziet. Combineer een casual look; bijvoorbeeld een eenvoudige top en jeans eens een keer met een korte parelketting.

Get the Look

Parelsieraden raken echt nooit uit de mode. Dus of je je nu verkleed voor een formeel event, een feestje, bruiloft of gewoon een vleugje klasse wilt toevoegen aan je dagelijkse look, overweeg om parels te gebruiken als je favoriete accessoire.
Zoek je iets subtiels dat toch de aandacht van mensen trekt? Draag dan een paar mooie pareloorbellen. Ze voegen een vleugje glamour toe zonder te opzichtig te zijn. Bovendien zal het wit van de parel bij je gezicht je huid laten stralen.
Dus parelarmbanden, oorbellen en kettingen: lang, kort, grof of fijn, parels geven elke look een elegante touch.

Juni is de maand van de parel

Een parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk! Door de ronde vormen en prachtige ondoorgrondelijke glans symboliseert een parel ook eeuwigheid en een lang leven.

Ben jij geboren in juni dan is jouw sterrenbeeld Tweeling of Kreeft.
Door jouw gevoel voor humor ben je makkelijk in de omgang en maak je snel vrienden. Je hebt dan ook een gezellige groep vrienden en vriendinnen. Bovendien ben je leergierig, ondernemend en dol op nieuwe uitdagingen en experimenteren. Ingrediënten voor een succesvolle carrière.
Bovendien ben je stijlvol en zie je er graag tiptop uit. Parelsieraden zijn dan ook een perfecte keuze om een vleugje stijl en vrolijkheid aan jouw look toe te voegen.
Stijlvolle dames als Sofia Vergara, Selena Gomez, Jennifer Lopez, Sandra Bullock, J.K. Rowling en Angelina Jolie blazen net als jij in juni de kaarsjes uit.

Handgemaakte parel sieraden, draagbare kunst.

Kortom, parelsieraden zijn een onmisbare accessoire voor elke modebewuste persoon. Ze geven glans aan iedere outfit en passen daarnaast bij elke gelegenheid. Wacht dus niet langer en koop vandaag nog parelsieraden voor jezelf! Bekijk onze selectie parelsieraden kettingen, armbanden en oorbellen! Onze hippe en stijlvolle stukken geven elke outfit de perfecte finishing touch. Je zult niet teleurgesteld worden.