Green Friday géén Black Friday

Bij PimpsandPearls houden we van de natuur 💚🌳
Vandaag hebben we ook zelf onze handen uit de mouwen gestoken tijdens het allereerste Green Friday Forest Event georganiseerd door Trees for All.
Gehuld in regenjas (was gelukkig niet nodig), regenlaarzen en gewapend met een paar fleurige werkhandschoenen gingen we aan de slag. Onder een stralend blauwe zonovergoten lucht hebben we diverse bomen zoals zomereik, hazelaar, winterlinde en berk geplant in het Green Friday Forest! Op het braakliggende zeer modderige grasland verrijst vandaag een heus bos met een grote diversiteit aan bomen en struiken. Nu nog klein van stuk maar voor de generaties na ons van levensbelang.
Bovendien was het voor ons extra speciaal omdat het event ook nog eens in de omgeving van Roosendaal, onze eigen hometown, op de Brabantse Wal werd gehouden.

Voor elke boom die in het Green Friday Forest is geplant, wordt trouwens ook een boom op Borneo geplant. Zo maakt de Green Friday beweging ook wereldwijd impact. Helaas zijn we voor het planten in Borneo niet voor uitgenodigd☺.

Green Friday géén Blackfriday.