Géén Black Friday voor ons!

Bij PimpsandPearls houden we van de natuur. Deze liefde uit zich op bijvoorbeeld Black Friday op een bijzondere manier.

We hebben al diverse donaties aan Trees for All gedaan om de wereld om ons heen bosrijker én dus een beetje groener te krijgen. Zo compenseren wij de CO2 uitstoot die gepaard gaat met het bezorgen van jullie pakketjes.

Vandaag hebben we bovendien zelf onze handen uit de mouwen gestoken tijdens het allereerste Green Friday Forest Event! 🌳.

We planten een boom in het Green Friday Forest!

Voor ons extra speciaal omdat het event ook nog eens in de omgeving van Roosendaal, onze eigen hometown, is gehouden.

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Shop dan hier onze accessoires.

Shop hier onze accessoires

Wil jij ook graag zelf doneren?
Ga naar de site van Trees for All en draag jouw steentje bij aan een gezonde en groene aarde.

 

Trees for All

Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden. Zo investeert Trees for All in een groene en gezonde aarde voor iedereen. Dus géén Black Friday voor ons

 

Trees voor All is een CBF-erkend goed doel. Het CBF houdt toezicht op erkende goede doelen en toetst of Trees for All aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Zo ben je als donateur ervan verzekerd dat de donatie bijdraagt aan een betere wereld. Daarnaast is Trees for All een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).