Geef een Valentijnscadeau en vier de liefde

Valentine’s Day, let’s celebrate love.

Valentine’s Day, let’s celebrate love.

In februari vieren we de dag van de liefde, Valentijnsdag.
14 februari is niet alleen bedoeld voor de geheime aanbidder die wil laten weten dat hij of zij je leuk vindt, maar voor iedereen want van een beetje extra aandacht op Valentijnsdag word je toch gelukkig! Let’s celebrate love.
Edelsteen sieraden zijn al jarenlang een geliefd Valentijnscadeau en met een goede reden, want wie is er niet dol op edelstenen? Het is namelijk een betekenisvolle en bovendien tijdloze gift die past bij zijn of haar stijl én die jouw liefde voor hem of haar laat zien. Een blijvende herinnering om blij van te worden.

Geef een Valentijnscadeau en vier de liefde

Bij PimpsandPearls hebben we een enorme keus op het gebied van zowel  sieraden als accessoires.
Zowel chic als casual.
Ben je op zoek naar een Valentijnscadeau voor hem? In de Men’s collection vind je bijvoorbeeld prachtige stoere lederen armbanden of een hippe mooie edelsteen bracelet.

 

Voor haar is de keuze nog veel uitgebreider.

Een prachtige parelketting, armband of bijzondere oorbellen zijn ideale cadeautjes waar ze gegarandeerd gelukkig van wordt. Make her day! Verras haar eens met een combinatie van goud, zilver en edelstenen.

Cadeautip:

Een schakel ketting of armband.

Deze schakel sieraden zijn het symbool van verbondenheid, eeuwigheid en liefde. Kortom; voor altijd met elkaar verbonden. Op dit moment zijn grove schakels trouwens dé sieraden trend. Zowel de grove ketting als de grove armband hebben mooie ovale schakels (16 bij 12 mm).
Maar kies je lieve een fijne variant? Shop hier al onze prachtige edelstalen en goldfilled schakel sieraden.

Wist je trouwens al dat alle handgemaakte sieraden uit ons eigen atelier komen? Behalve dat ze veel natuurlijke elementen bevatten worden ze bovendien met liefde voor jou gemaakt.
Of je nu kiest voor een unieke edelsteen bedel, een mooie lederen armband, een gouden ketting of een set hartjes oorbellen, je geeft een speciaal cadeau dat ze altijd zal blijven koesteren.

Maak Valentijnsdag 2022 dan ook onvergetelijk voor jouw geliefde of die ene speciale persoon met één van onze unieke trendy sieraden. Haal daarom alles uit de kast en verover (opnieuw) het hart van je Valentijn.
Want met een persoonlijk lief en romantisch gebaar verras je vast en zeker de geliefde van je leven.
Kijk daarom op de website voor onze Valentine cadeau tips.

Daarbij hebben mooie sieraden een mooie verpakking nodig!
Bij bestellingen vanaf € 25,00 verpakken wij bovendien het cadeautje voor jouw Valentijn in een prachtig cadeau- sieraden bewaardoosje.