Een terugblik op 2022

Time flies when we have fun!

Afgelopen jaar was voor PimpsandPearls een bijzonder jaar. Met talloze momenten daarin die zeker de moeite waard waren om te koesteren en te onthouden. Als we terugkijken op 2022 zijn er een aantal belangrijke momenten die eruit springen als bepalend voor afgelopen jaar.

Natuurlijk werden er weer prachtige nieuwe collecties met betoverende edelstenen ontworpen. Daarbij hebben we ons edelstaal sieraden assortiment uitgebreid met een mooie goud variant.

Een terugblik op 2022

Daarnaast introduceerden we een limited Dress2Impress sjaal collectie in warme fashion kleuren. Een hot item in de linnen sjaal collectie en daarmee favoriet bij velen! Heb jij hem al ontdekt?

Maar 2022 stond ook in het teken van ‘Do Good, Feel Good’.

We leverden een mooie bijdrage aan diverse organisaties op maatschappelijk en sociaal vlak.

Eén van de inspirerende momenten van 2022 was het geweldige resultaat van de actie “Samen in actie voor Oekraïne”. Samenwerkende hulporganisaties kunnen fantastisch werk doen door de steun van ons én onze klanten. Denk aan het verlenen van bijvoorbeeld noodhulp, medische (psychische) hulp en onderwijs voor kinderen.

In augustus werd na maanden van ontwerpen en bouwen de nieuwe en gebruiksvriendelijke zoekfunctie op onze website gelanceerd. De lay out en het mega menu zorgen er voor dat iedereen nu een stuk makkelijker en sneller die speciale oorbellen, ketting, tas of sjaal kunnen vinden. Wij zijn er nog steeds erg blij mee☺

Oktober, tijd voor een jubileum feest!
We vierden we het 12-jarig bestaan van PimpsandPearls. Op 14 oktober was het namelijk officieel 12 jaar geleden dat Monique haar allereerste sieradencollectie introduceerde. En ons mooie bedrijf werd opgericht. Onder het genot van drankjes en hapjes proostten we met het hele team op het bereiken van deze ongelooflijke mijlpaal. Door veel liefde en toewijding maar ook hard werken is in de loop der jaren PimpsandPearls uitgegroeid tot het internationale sieradenmerk dat we nu zijn. Met handgemaakte sieraden uit eigen atelier zijn we nog steeds dat unieke Nederlandse sieraden- en accessoire merk met een geheel eigen DNA.

Na een voorbereiding van ruim 1,5 jaar is ook de allereerste collectie met de naam PIM een feit.

Precious Items by Monique. Dit zijn sieraden die niet alleen een strak maar ook tijdloos ontwerp combineren met mooie edelstenen. Bedels aan lange of korte kettingen en oorbellen verkrijgbaar in goud of zilveruitvoering. PIM, de naam die je ook in 2023 in nieuwe collecties nog vaak zal terugzien. Laat je verrassen.

In een terugblik op 2022 vergeten we de goede doelen niet

Afgelopen jaar steunden we namelijk diverse liefdadigheidsorganisaties zoals Sossah, Make a Wish en Pink Ribbon.
Deze organisaties werken hard om positieve veranderingen bewerkstelligen. Wij zijn dan ook trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren om hun toewijding en vastberadenheid een steuntje in de rug te geven.

Een terugblik op 2022: Doneren om de wereld bosrijker en een beetje groener te maken.

PimpsandPearls is uit liefde voor de natuur is geboren. Daarom is het vanzelfsprekend dat we Trees for All een warm hard toedragen. Al een aantal jaar doneren wij aan deze groene stichting.
Bij PimpsandPearls houden we namelijk geen massale Black Friday acties, maar planten we bomen.
Op het allereerste Green Friday Forest Event staken we bovendien ook zelf onze handen uit de mouwen. Een geweldige ervaring. Voor ons was het extra speciaal omdat de primeur van dit event ook nog eens in de omgeving van Roosendaal, onze hometown, werd gehouden.
Met de aanplant van al die nieuwe jonge bomen wordt niet alleen een positieve bijdrage aan het evenwicht van Moeder Natuur geleverd. Het heeft ook andere voordelen zoals de CO2-compensatie voor het bezorgen van pakketjes maar ook een verbeterde luchtkwaliteit.

Met een oliebol in de hand én een glas bubbels kijken we nu al uit naar al het moois dat 2023 ons en natuurlijk ook jullie zal gaan brengen.

 

 

Een terugblik op 2022