Een mooi nieuwjaar gewenst.

Mede door jou kan PimpsandPearls doen wat we het liefste doen. Namelijk de wereld een beetje mooier maken met onze unieke handgemaakte sieraden en accessoires. Wij zijn dus super blij met klanten zoals jij. En daarom staat deze blog in het eken van dankbaarheid.

Dankjewel!

We hopen dat je een fijne shopervaring hebt gehad bij ons en dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Met plezier kijken we er daarom naar uit je ook in 2023 weer in onze webshop terug te zien!
Vergeet dus niet om jouw 10% kortingscode in te wisselen.

Deze kortingscode 22#ppkerst is in onze webshop nog geldig t/m 1 februari 2023.

 

Prijzen 2023

De prijsstijgingen vliegen ons allemaal om de oren. Iedereen krijgt te maken de hogere kosten op het gebied van boodschappen en energie. Daarom berekenen veel bedrijven dit door aan hun klanten, NIET BIJ PIMPSANDPEARLS!
Wij hanteren voor 2023 dezelfde prijzen als voorheen.

Gratis verzending is voor ons niet dekkend maar toch blijven we dit voorlopig doen in 2023!

We gaan ook steeds bewuster om met onze verpakkingsmaterialen en bestellingen. Zo ontzien we samen het milieu (CO2).
Door kleine, slimme en bewuste besparingen kunnen we de gratis verzending voorlopig ook aan blijven bieden. Help ons mee om zo samen de aarde een beetje groener te maken.

Save the planet

Trees for All 🌳

Daarnaast hebben wij vandaag een 1e donatie gedaan aan Trees for All. Dit om de CO2 uitstoot die gepaard gaat met het bezorgen van jullie pakketjes te compenseren.

Wil jij ook graag een bijdrage leveren? Ontdek hier wat jij zelf kan doen.

Do good, Feel good!