Waarom een linnen sjaal onmisbaar is in je garderobe?

Duurzame sjaal collecties. Linnen is een natuurlijke vezel die zeer duurzaam en ademend is, waardoor het een ideaal materiaal is voor sjaals. Deze sjaals zijn echt perfect voor elk weer, omdat ze je koel houden in de zomer en warm in de winter. Daarnaast is het een lichtgewicht stof die niet kriebelt en alleen maar zachter, mooier wordt door het te dragen en lang meegaat. Bovendien worden onze sjaals eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd.

Doordat linnen licht en luchtig is, is het een ideale en belangrijke must-have modeaccessoire voor het voorjaar en onmisbaar in jouw garderobe. Wanneer het weer begint op te warmen denk er dan eens over om een linnen sjaal aan je collectie toe te voegen. De linnen sjaal is tijdloos en je kunt er verschillende stijlen mee creëren. Bijvoorbeeld als sjaal maar ook als omslagdoek. Met zoveel kleuren en ontwerpen in de Dress2Impress collectie om uit te kiezen, is er voor iedereen een perfecte linnen sjaal.

Wat is jouw favoriete modeaccessoire?

Kies uit onze Dress2Impress collectie bijvoorbeeld een Triangle, een vierkante Basic Square of de lange wikkelsjaal Long XL. Je vindt er vast en zeker een model dat perfect bij jouw stijl past en zorgt dat je er geweldig uitziet. Wat te denken van de heerlijke Maxima XL; Je voelt je comfortabel in deze stijlvolle sjaal, die ook dienst doet als omslagdoek. Onmisbaar voor fashionista’s is de Bandana als sjaaltje om de hals (neckerchief) of als haarband. Alles kan en alles mag; veel plezier met experimenteren!