Do good, feel good!

Wij maken de wereld graag een beetje mooier.

Niet alleen met onze sieraden en accessoires maar ook door goede doelen te steunen.
Zo steunen wij bijv. Pink Ribbon, Trees for All, Make a Wish, Stichting Sossah en sinds kort ook CliniClowns. Bovendien is bewezen dat het schenken aan goede doelen de mens goed doet☺

CliniClowns toveren een lach op de gezichten van iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft.
Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven en maken emotioneler sterker. En dat heeft een blijvend effect.
Daarom zamelen wij lege cartridges, toners, mobiele telefoons en tablets in voor dit mooie initiatief. De opbrengst gaat rechtstreeks naar CliniClowns.

PimpsandPearls goes PINK
PimpsandPearls ging in oktober voor pink en voerde actie voor Pink Ribbon.
We kennen namelijk allemaal wel iemand in onze naaste omgeving die geconfronteerd is met borstkanker. Het onderzoek naar het voorkomen, beter behandelen en het leven nà borstkanker is en blijft dan ook enorm belangrijk. Om deze onderzoeken te kunnen financieren is veel geld nodig. Daarom droegen wij ons (edel)steentje bij door in de borstkankermaand in actie te komen.
Van alle verkopen in de maand oktober van roze sieraden en accessoires uit de categorie Liefdadigheid droegen wij 10% af aan Pink Ribbon. PINK is stronger than you think!

Trees for All
Een aankoop is een boom waard! PimpsandPearls uit haar liefde voor de natuur en werkt mee aan een bosrijke wereld en een groene planeet. Daarom doneren wij in november aan Trees for All. Op deze manier compenseren wij de CO2 uitstoot die gepaard gaat met het bezorgen van jullie pakketjes.

Kortom: Do good, feel good!