Hoe maak jij de perfecte match?

De perfecte outfit samenstellen in 3 stappen.

Nu het najaar weer voor de deur staat, kijken we allemaal weer eens goed in onze kledingkast. Wat kunnen we combineren en wat hebben we eigenlijk al te lang niet gedragen? Welke kledingstukken blijven ongedragen omdat je ze niet zo lekker kunt combineren met je andere items, en van welke outfits kunnen we nog geen afstand doen?

Kleding is echter maar één gedeelte van je outfit. Want met tassen, sieraden en accessoires stijl je je set helemaal af en zijn complimentjes gegarandeerd.

Hoe je de perfecte match maakt? Wij geven je de 3 stappen om jouw perfecte outfit te stylen!

Edelsteen sieraden combineren kun je leren!
Het is voor sommige heel makkelijk om de juiste match in mode en sieraden te vinden en voor anderen een hele uitdaging. Maar combineren kun je leren! Het is een kwestie van goed kijken welke kleding en kleuren je in je kast hebt hangen. Als je goed kijkt zul je zien dat je waarschijnlijk al een voorkeur hebt voor een kleurenpalet. Wanneer je de juiste sieraden hierbij aanschaft, heb je altijd een perfecte outfit!
Wij leggen je graag uit hoe je in 3 stappen van “een set kleding” naar een modieus gestylde outfit gaat:

1.Kleur van je sieraden/kleding matchen

Het allerbelangrijkste en de allersnelste manier om je outfit compleet te maken is natuurlijk kijken of de kleuren van je kleding en je sieraden bij elkaar passen.

Je kunt ervoor kiezen om de kleuren op elkaar aan te laten sluiten, een groene trui met een paar Aquamarijn mix oorbellen of een lichtroze blouse met een Rozenkwarts ketting. Je matcht dan de kleuren van je sieraden één op één met je sieraden. Tip: Als je een goede combinatie hebt gevonden hang dan de sieraden en de kleding alvast op een hangertje als dat mogelijk is. Je kunt zo ook gemakkelijk de perfecte outfit samenstellen. Zo bespaar je jezelf een hoop zoekwerk op een drukke dag!

 

2.Ton sur ton sieraden en kleding combineren

Je kunt natuurlijk ook voor een ton sur ton combinatie gaan. Ton sur ton betekent dat je één basiskleur kiest en deze toepast in verschillende tinten. Zo combineer je bijvoorbeeld donkerblauw (Lapis Lazuli)  heel gemakkelijk met een licht blauw (Aquamarijn). Voeg hier een stoere jeans of een zakelijk blauw pak/jurkje aan toe en je outfit is compleet!
Ton sur ton geeft een hele mooie gematchede uitstraling. Door deze stijl van combineren te gebruiken kun je ook heel fijn meerdere sieraden met elkaar combineren! Kies meerdere Edelsteen armbanden uit hetzelfde kleurpalet en combineer deze met grove en fijne kettingen! Wij houden tijdens het ontwerpen van onze collecties al rekening met jouw kledingkast. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze Saya Mala collectie. Die is zo ontworpen dat je perfecte ton sur ton sets kunt maken, alle armbanden en kettingen zijn er in verschillende kleuren en in verschillende maten kralen.
Het fijne aan edelsteensieraden is dat edelstenen van zichzelf al een wisselende kleur hebben, iedere kraal is weer anders en sommige edelstenen zoals bijvoorbeeld Apatiet, in deze steen vind je zowel blauw, groen, wit en bruin terug!

 

3.Color blocking dé trend van 2023

Kies je voor het trendy “color blocking” dan kies je juist twee contrasterende kleuren. Dit is echt dé trend voor het najaar 2023. Je kiest twee kleuren en je bent klaar!
Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld een zwart jurkje met een gouden schakel ketting en armband.
Het makkelijke aan deze trend is dus dat je qua kleding vrij snel klaar bent: een zwarte broek en zwart shirt gecombineerd met bijvoorbeeld Amethist sieraden.
Maar je kunt dus ook kiezen voor bijvoorbeeld een grijze pantalon, een witte blouse, combineer die look eens met de grijze Labradoriet sieraden en witte Parels! Complimenten gegarandeerd!

Bonustip!
Ga je jouw garderobe nog aanvullen en weet je nog niet precies welke kleuren je wilt toevoegen? Gun jezelf dan een set Bergkristal sieraden! Deze “fashion diamond” Matched met zijn doorzichtige kleur namelijk élke set kleding!
Hetzelfde geldt trouwens voor Parel sieraden!